Liga 1

Sepsi termina anul pe loc de playoff dupa un succes categoric

Sursă foto: facebook.com/osksepsi

Echipa Sepsi Sf.Gheorghe a obtinut o victorie fara emotii in fata celor de la Concordia Chiajna, vineri seara, intr-un meci din etapa a 21-a in Liga 1 Betano.

Desfasurat pe un teren inghetat dar practicabil, meciul de la Sf.Gheorghe a fost la discretia gazdelor de la Sepsi, formatie care a rezolvat ecuatia celor trei puncte inainte de minutul 60.

Concordia a rezistat doar o jumatate de ora in congelatorul din Covasna, iar ocazia ratata de Vasvari in minutul 32 a prefatat deschiderea scorului.

Simonovski a marcat pentru 1-0 in minutul 35 cu un sut pe jos din interiorul careului, iar internationalul de tineret Stefan a majorat avantajul gazdelor cu o reluare de asemenea din suprafata de pedeapsa.

Cei de la Concordia Chiajna si-au vazut spulberate putinele sanse de a reveni in meci imediat dupa pauza cand, in minutul 57, Matei a provocat o lovitura de la 11 metri.

Nouvier a transformat pentru 3-0 si din minutul 58 echipa locala se putea gandi deja la vacanta de iarna.

Sepsi a continuat sa forteze si Caparco s-a opus golului la sutul lui Velev din afara careului in minutul 63.

Caseta tehnica

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic (Karniţki ’45), Sato (Drăghici ’65) - Velev, Rus – Nouvier (Mensah ’77), Vaşvari, Fl. Ştefan – Simonovski. Antrenor: Eugen Neagoe.

Concordia Chiajna: Caparco - Matei, Marc, Albu, Bărboianu - Stănică - Grădinaru, Deaconu, M. Cristescu (Guessan ’68), Ivanovici – Batin. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Moura ‘7, Viera ‘79 / Ivanovici ‘7, Batin ’42, Matei ’57, Bărboianu ‘76.

Arbitru: Andrei Antonie.



Sepsi termina anul pe loc de playoff dupa un succes categoric