Sepsi Sf. Gheorghe

Ciobotariu sacrifică următorul meci din campionat: ”Poate nu e fair-play”

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Sepsi a terminat la egalitate cu Bodo Glimt în manșa tur din playoff-ul Conference League, un rezultate care îi determină pe covăsneni să spere în continuare la calificarea în grupe.

De aceea, antrenorul Liviu Ciobotariu a spus că va sacrifica următorul meci din Liga 1, pentru a putea avea jucătorii odihniți la returul din Norvegia.

”Meciul cu Iaşi va fi sacrificat în totalitate. Mâine o să iau o decizie. Nu voi lua în calcul meciul ăsta, îmi pare rău că o spun, poate nu e fair-play,  dar nu voi lua în calcul acest meci atâta vreme cât sunt şanse să ne calificăm în grupele Conference League”, a declarat Ciobotariu.

Despre meciul cu Bodo Glimt tehnicianul de la Sepsi a spus: ”Un joc bun de partea noastră, păcat că în prima repriză nu am fost atenţi la acel contraatac al lor. Băieţii sunt de felicitat că au avut puterea să revină de la 0-1 şi 1-2, este un lucru care mă satisface şi îi felicit pentru acest lucru”.

Sepsi a revenit de două ori pe tabelă, din două lovituri de la 11 metri, și în final a obținut remiza (2-2), deși în minutele suplimentare a ratat o mare ocazie prin care putea câștiga jocul.

Returul dintre Bodo Glimt și Sepsi va fi live text pe onlinesport.ro pe 31 august.



Ciobotariu sacrifică următorul meci din campionat: ”Poate nu e fair-play”