Sepsi Sf. Gheorghe

Ciobotariu după ultimul eșec: ”E o situație apăsătoare”. Ce a spus despre o posibilă demitere

Sepsi a pierdut restanța cu CFR Cluj și ajunge la patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri oficiale.

 

”Înfrângere greu de digerat și venită într-un moment greu al nostru. La 3-0 nici nu poți să mai spui că ai avut o evoluție cât de cât satisfăcătoare. Scorul este mare în ceea ce a însemnat desfășurarea partidei. Am avut o primă repriză reușită, cu o posesie bună și situații de a marca. Am primit penalty în acel minut 40.

”Este o situație apăsătoare, grea. Va trebui să ieșim cât mai repede de aici. E clar că ne-am pierdut moralul, încrederea. La început de campionat aveam siguranță defensivă, acum la orice acțiune de poartă luăm gol. Jucătorii nu mai au încredere, își pierd capul. Presiunea rezultatului e cea mai importantă”, a declarat Ciobotariu.

”Nu este o scuză pentru noi. Dacă vrem să fim în primele șase echipe, trebuie să arătăm altfel. Încerc să-mi fac munca, am avut un început bun și e clar că suntem într-o scădere mare de turație. Eu încerc să redresez corabia, trebuie să întrebați conducerea (n.r. - despre o posibilă demitere). Se poate întâmpla orice”, a mai spus tehnicianul lui Sepsi.



Ciobotariu după ultimul eșec: ”E o situație apăsătoare”. Ce a spus despre o posibilă demitere