Liga 1

CFR Cluj câștigă restanța cu Sepsi și se apropie la un punct de liderul FCSB

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Victorie fără emoții pentru CFR Cluj în meciul restanță disputat pe teren propriu cu Sepsi, scor 3-0, partidă programată inițial în etapa a 5-a din Liga 1.
Așa am trăit CFR Cluj - Sepsi

Grecul Tachtsidis a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri cu patru minute înaintea pauzei. Un penalty acordat pentru un henț comis de Aganovic după o centrare din corner.

CFR Cluj a făcut diferența după pauză prin golurile marcate de Camora (min.70) și Bîrligea (min.81).

Pentru Camora, care a prins un șut spectaculos din afara careului, este al treilea meci consecutiv în care marchează pentru CFR.

Bîrligea ajunge la trei goluri marcate în actualul sezon. Acesta nu mai marcase din 21 iulie, de la victoria CFR-ului în deplasare cu UTA, scor 3-1.

Criza celor de la Sepsi se adâncește și echipa covăsneană ajungând la al cincilea meci consecutiv fără victorie și la patru înfrângeri în acest interval.

CFR Cluj își consolidează locul doi în clasament, venind la un singur punct în urma liderului FCSB.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Sava – L. Mihai (Camora ’63), Mogoş, Ajeti, Kresic, Morgan – Muhar, Tachtsidis (Deac ’85), Cvek (Fica ’90) – Juricic (Bîrligea ’63), Jefte (Otele ’63). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Sepsi: Niczuly – Aganovic (C. Matei ’64), Bălaşa, Kecskes, Fl. Ştefan – Oroian, Alimi, Francisco Junior (Rondon ’79) – I. Gheorghe, Debeljuh (Safranko ’64), Ştefănescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaş galben: / Alimi ’69.

Arbitri: George Găman - Ciprian Danşa, Adrian Popescu.



CFR Cluj câștigă restanța cu Sepsi și se apropie la un punct de liderul FCSB