Liga 1

Sepsi o face KO pe Concordia in ultimul sfert de ora si urca pe doi in clasament

Sursă foto: facebook.com/osksepsi

Etapa a 8-a din Liga 1 Betano a debutat, vineri seara, cu meciul dintre Concordia Chiajna si Sepsi Sf.Gheorghe, un meci castigat de oaspeti cu 3-0, dupa ce in minutul 75 tabela era nemodificata.

Tandia a deschis scorul in minutul 76 cu un sut deviat din afara careului. Un gol norocos al celor de la Sepsi si care a destabilizat-o total pe Concordia.

In zadar a incercat Ionut Badea sa mute ofensiv cu Cristescu si Guessan, pentru ca golul a venit tot la poarta ilfovenilor. 

Asa am trait Concordia - Sepsi 0-3

Nouvier marca pentru 2-0 in minutul 83 profitand de un bulevard in zona centrala a defensivei gazdelor.

Tandia avea sa inchida tabela, in minutul 90, de asemenea cu un sut din interiorul careului la patrunderea lui Draghici pe partea dreapta.

Sepsi acumuleaza 14 puncte si o egaleaza pe FCSB, liderul campionatului, in timp ce Concordia ramane penultima in clasament.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Costache - Matei, Leca, Marc, Alves – Gorobsov (Cristescu ’80), Bucşa, Prepeliţă (Guessan ’79) – Bawab (Ivanovici ’85), Batin, Grădinaru. Antrenor: Ionuţ Badea;

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly –Sato (Ursu ’84), Jovanovic, Diarrassouba, De Moura – Vaşvari (Karniţki ’69), Velev – Nouvier (Hamed ‘90+2), Fulop, Drăghici – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe;

Cartonaşe galbene: Leca ’42, Gorobsov ’60, Marc ’63 / Sato ’30, Viera ’52, Jovanovic ‘87;

Arbitru: Sebastian Colţescu.



Sepsi o face KO pe Concordia in ultimul sfert de ora si urca pe doi in clasament