Liga 1

Schimbari pe Bega: Alexa noul antrenor al lui ACS Poli

Dan Alexa a fost numit, marti, in postul de antrenor principal al echipei ACS Poli Timisoara, iar Ioan Timofte este noul presedinte al clubului din Liga 1, scrie Mediafax citand surse din anturajul clubului timisorean.

Mijlocasul Dan Alexa, care a evoluat ultima oara la Anorthosis Famagusta, a decis sa se retraga din activitate si sa inceapa cariera de antrenor. In varsta de 34 de ani, fotbalistul a negociat telefonic cu oficialii clubului timisorean, iar luni noaptea a sosit in tara pentru a semna contractul. Conform surselor citate, Alexa va semna pana in vara si va avea optiune de prelungire a contractului.

ACS Poli Timisoara a anuntat, marti, pe site-ul oficial ca presedintele Florentiu Staicu, directorul sportiv Calin Rosenblum si antrenorul principal Aurel Sunda nu vor mai face parte din organigrama clubului. 

Antrenorul Dan Alexa si presedintele Ioan Timofte vor fi prezentati oficial in noile functii in cadrul unei conferinte de presa, programata miercuri.

Aurel Sunda a ocupat functia de antrenor principal al formatiei banatene din 10 octombrie 2013 cand l-a inlocuit in functie pe Valentin Velcea.



Schimbari pe Bega: Alexa noul antrenor al lui ACS Poli