Liga 1

Remiza pentru CSU Craiova intre ASA Targu Mures si Astra

Tabela stadionului Transil a inghetat la meciul dintre nou-promovata ASA Tirgu Mures si vicecampioana Astra Giurgiu. Gazdele au avut cele mai importante ocazii de gol, timp in care echipa lui Protasov a parut multumita cu punctul obtinut in deplasarea de la Targu Mures. CSU Craiova profita cel mai mult de pe urma acestui rezultat, ramanand deasupra lui ASA Targu Mures si Astrei in clasamentul Ligii 1.

Muresenii au avut un start mai solid de meci, cu doua ocazii importante in primele zece minute. Marius Constantin a trecut pe langa deschiderea scorului, la putin timp dupa primul fluier al centralului bucurestean Radu Petrescu.

La urmatorul atac, Gabi Muresan l-a intins serios pe Silviu Lung printr-o executie puternica, la firul ierbii, din lovitura libera.

Oaspetii au avut nevoie de 45 de minute pentru a-l intrebuinta pe Edi Stancioiu. Ben Youssef si-a incercat norocul de la mare distanta, insa portarul lui ASA a respins de la radacina barei acordand corner.

Dupa reluarea jocului, Mircea Axente a semanat pericol la poarta lui Silviu Lung printr-un sut din unghi mort. Laurentiu Rus s-a infiintat pe linia de 6 metri si a respins pentru mai multa siguranta.

Introdus in partea secunda pe teren, brazilianul Henrique a fost aproape de gol, in minutul 67, cand a reluat putin pe langa poarta o minge centrata in coltul careului mic de Feussi.

Zece minute mai tarziu, Laurentiu Rus i-a dat emotii mari lui Silviu Lung, care a privit neputincios cum mingea reluata de colegul sau a curs putin pe langa stalpul din stanga.

Pe final, centralul Radu Petrescu a preferat sa nu se complice, trecand cu vederea o simulare grosolana a lui Aurelian Chitu. Jucatorul Astrei fusese avertizat in prealabil tot pentru o simulare in careul advers.

ASA Tg. Mures: Stancioiu - Feussi, M. Constantin, Balaur, Sepsi - G. Muresan, Gorobsov - Bumba (Cl. Voiculet 46), Goga (Szekely 70), Hora - Axente (Henrique 62)

Astra: S. Lung jr - L. Rus, Oros, Ben Youssef, J. Morais - Takayuki, Laban - Enache, Budescu (Cristescu 75), Joao Carlos (Pliatsikas 81) - Alibec (Chitu 84)

Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti)

Cartonase galbene: Muresan 64, Hora 79, Feussi 90+3/ Seto 63, Chitu 84, Pliatsikas 90+2

Cartonase rosii: -

Stadion: Transil (Tirgu Mures)



Remiza pentru CSU Craiova intre ASA Targu Mures si Astra