Liga 1

Reactiile dinamovistilor dupa victoria cu Petrolul

Iata reactiile dinamovistilor dupa ce au obtinut o victorie la care nu mai visau în fata celor de la Petrolul Ploiesti.

George Tucudean: "A fost o victorie muncita, cu atât mai frumos ca a venit pe final. Ma bucur ca am marcat. Sper sa jucam mai bine, dar importante sunt cele trei puncte. Am fost odihnit, îmi fac datoria când sunt introdus în teren. Am sperat pâna în ultimul minut, pâna în ultima faza ca vom câstiga. Important este ca am luat cele trei puncte."

Srdjan Luchin: "Am avut un adversar puternic, am încercat sa nu îi lasam sa joace. Dar am acumulat o stare de oboseala. Am crezut în victoria asta pâna în ultimul minut. Orice victorie venita pe final este mai dulce. Vorbeam cu Axente înainte de meci ca nu am mai marcat de mult timp si ca ar fi cazul. Fotbalul nu este întotdeauna corect, dar am respectat ce antrenorul ne-a spus la pauza si am punctat când a trebuit. La Dinamo e liniste. Nu am facut un joc extraordinar nici azi, nici cu Metalist, dar suntem încrezatori în sansele noastre si cu ucrainenii."

Dario Bonetti: "Spun ca am jucat bine, dar am cazut fizic, nu am avut timp destul pentru a recupera jucatorii dupa meciul cu Harkov. Am facut un meci mare si din punctul de vedere al faptului ca nu le-am dat sanse adversarilor. Se poate învinge si în minutul 94.  Tucudean a fost deciziv, dar toata echipa a jucat bine. Am avut o prima repriza foarte buna. Avem o echipa foarte tânara, debutul lui Steliano m-a impresionat în mod placut. Obiectivul nostru este sa încercam sa câstigam campionatul, dar în acelasi timp sa crestem si acesti tineri care sunt foarte importanti pentru viitorul lui Dinamo."



Reactiile dinamovistilor dupa victoria cu Petrolul