Liga 1

Zi de foc, miercuri: Razvan Burleanu (FRF) si Gino Iorgulescu (LPF) isi afla soarta

Capii alesi, dar nevalidati, ai fotbalului romanesc au maine emotii la cote maxime. Razvan Burleanu (FRF) si Gino Iorgulescu (LPF) vor afla daca primesc girul legal pentru a-si conduce forurile. 

UPDATE 13:01 Magistratii Curtii de Apel au ramas in pronuntare fata de legitimitatea prezentei lui Gino Iorgulescu in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal. Inainte de inchiderea sedintei publice, judecatorii au respins cererile de interventie formulate de Adrian Mititelu in nume personal si de clubul Corvinul Hunedoara. In aceste conditii, Gino Iorgulescu are mari sanse sa ramane pe functia pe care a fost ales in noiembrie 2013.

Miercuri, Burleanu afla daca Tribunalul va oferi o decizie irevocabila in cazul contestatiei depuse de AJF Giurgiu, care a reclamat ilegalitatea votului sustinut la alegerile de pe 5 martie. In prima instanta s-a admis cererea celor din Giurgiu, insa acum trebuie vazut daca LPF a scos niste documente cu care sa convinga instanta in favoarea sa.

Tot miercuri, Gino Iorgulescu afla si el daca cererea celor de la Hunedoara, cea care o completeaza pe a Craiovei, va deveni irevocabila. In prima instanta, Iorgulescu nu a fost validat de Tribunal, dar si el alaturi de FRF trebuie sa aduca niste documente cu care sa convinga instanta.

In cazul in care pe 4 iunie deciziile initiale se mentin, alegerile LPF si FRF vor fi refacute.



Zi de foc, miercuri: Razvan Burleanu (FRF) si Gino Iorgulescu (LPF) isi afla soarta