Liga 1

Rapidul s-a chinuit cu Viitorul lui Hagi

Formatia Rapid Bucuresti a câstigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul sustinut, duminica, pe teren propriu, în compania echipei Viitorul Constanta, în etapa a X-a a Ligii I.

Pentru Rapid au marcat Ionita '28 si Grigore '86, iar pentru Viitorul a înscris Bejan '74.

Scorul a fost deschis în minutul 28 de Alex Ionita, care a primit pasa de la Dorin Goga de pe dreapta si a marcat cu capul din sapte metri.

Cu un sfert de ora înainte de expirarea timpului regulamentar de joc Claudiu Herea a executat un corner de pe stânga, iar Bejan a marcat cu capul de la circa opt metri, restabilind egalitatea.

Golul victoriei rapidiste a venit în minutul 86, la un corner de pe dreapata executat de Renan. Glauber a atins mingea cu capul, iar Grigore a împins în poarta de la doi metri pentru un 2-1 chinuit al giulestenilor.

Rapid: Pecanha - Wallace, Oros, Glauber, Bozovici (Milisavljevici '80) - N. Grigore, Codrea (Renan '74), Al. Coman - Teixeira - Goga, Al. Ionita (Ilijoski '55). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

Viitorul Constanta: Vâtca - Mladen, Larie, Bejan, Tosca (Herea '67) - Lazar, Onicas, Chitu - Dica (Vâna '87) - Iancu (Gavra '72), Alibec. Antrenor: Catalin Anghel

Cartonase galbene: Bozovici '35, Al. Coman '52, Wallace '78

Meciul a fost arbitrat de Paul Unimatan, ajutat de Cristian Nica si Alexandru Cerei. Rezerva a fost Marian Constantin.

Observatori au fost Silviu Bogdan si Ion Turculeanu.

În minuul 79, suporterii de la tribuna a doua au cerut demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabau.

La meci au fost prezenti circa 4.500 de spectatori.



Rapidul s-a chinuit cu Viitorul lui Hagi