Liga 1

Rapid, victorie la scor cu UTA lui Rednic

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipa Rapid București s-a impus cu 4-1 în disputa de pe teren propriu cu UTA și revine pe locul secund al clasamentului din Liga 1, cu două etape rămase de disputat din sezonul regular.

Așa am trăit Rapid - UTA

Trecuseră doar 53 de secunde din meciul găzduit de noul stadion Giulești când tabela s-a modificat în favoarea gazdelor.

Benga a comis o mare eroare după modelul lui Larie din meciul U Cluj – Farul și Rrahmani a scuturat plasa pentru 1-0.

Rapid s-a desprins la 2-0 în urma reușitei lui Bădescu din minutul 14, acesta marcând în urma unei centrări din corner.

Fostul rapidist Micovschi a redus din diferență cu un șut din interiorul careului, în minutul 44. Acesta a refuzat să se manifeste după marcarea golului în semn de respect față de suporterii giuleșteni.

UTA a dominat debutul părții secunde în căutarea golului egalizator. Luckassen a reluat cu capul pe lângă poartă, apoi Aioani a respins în corner la un șut din afara careului.

Stolnik a trecut și el aproape de golul egalizator cu o deviere pe spate în urma unui corner și tot el a solicitat penalty la un contact cu Bădescu.

Bamgboye a scăpat singur cu portarul în celălalt careu, dar Benga a venit mai tare din spate și a reușit să deposedeze in extremis.

Pe final de meci Rapid avea să se desprindă în câștigătoare. Rrahmani a făcut 3-1 după o demarcare în careu și un șut pe jos cu bara, pentru ca Burmaz să pună cireașa pe tort în minutele suplimentare cu o execuție spectaculoasă din lovitură liberă.

Rapid ajunge la 51 de puncte în clasament, cu șapte mai puține decât liderul FCSB care va încheia această rundă intermediară, joi seara, în deplasare cu FC Voluntari.

Chiar dacă a pierdut duelul din Giulești, suferind prima înfrângere după cinci etape fără eșec în campionat, UTA rămâne în cărți pentru o clasare în playoff.

Caseta tehnică

Rapid: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu - Oaidă, Djokovic (Hromada 61), Hasani (Papeau 55) – E. Krasniqi (Burmaz 69), A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 55). Antrenor: Cristiano Bergodi.

UTA Arad: F. Iacob -  Căpuşă, Stolnik, Benga, Diogo Rodrigues (Trif 86) – C. Mihai, Marcelo De Freitas (Joao Pedro 82), Fabry (V. Morar 77) - Micovschi, Luckassen (A. Tudorie 77), Omondi (A. David 86). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: E. Krasniqi 49, Hromada 69 / Căpuşă 77, Joao Pedro 90+6.

Arbitri: Cătălin Popa - George Neacşu, Adrian Popescu.



Rapid, victorie la scor cu UTA lui Rednic