Liga 1

Rapid – Universitatea Craiova (sambata, 20:30). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Stadionul Giulesti gazduieste, sambata seara, duelul dintre Rapid Bucuresti si Universitatea Craiova, doua dintre echipele cu pretentii la titlu in actualul sezon.

Vedeti aici cotele CASA Pariurilor

Rapid ocupa locul secund, cu 32 de puncte, in timp ce Craiova lui Mirel Radoi este pe patru, cu doua puncte mai putin in clasament.

Din punctul de vedere al formei de moment Universitatea Craiova se prezinta mai bine inaintea meciului cu Rapid, venind dupa nu mai putin de patru victorii consecutive in campionat.

Rapid a pierdut etapa trecuta in deplasare cu FCSB (1-3) dupa un meci slab facut de jucatorii lui Adrian Mutu.

La mijlocul saptamanii ambele echipe au evoluat in Cupa Romaniei. Craiova a remizat in deplasare cu Ocna Mures (1-1), echipa de Liga 3, in timp ce Rapid a fost invinsa in Giulesti de Farul (0-2).

Rapid este neinvinsa in campionat pe teren propriu, unde a obtinut sase victorii si doua remize in cele opt meciuri disputate (12-5 golaveraj).

Universitatea Craiova e doar a opta intr-o ierarhie a puncte obtinute in deplasare, cu trei victorii, un egal si trei infrangeri.

Oltenii au castigat in ultimele doua deplasari, 2-1 cu UTA si 1-0 cu Sepsi.

Rapid s-a impus in ultima confruntare directa cu Universitatea Craiova, scor 1-0, in meciul tur din Banie. A marcat atunci Alexandru Ionita.

Sezonul precedent cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, echipa craioveana impunandu-se de fiecare data, 2-1 in deplasare si 1-0 pe teren propriu.

Echipele probabile

Rapid: Moldovan – Stefan, Grigore, Sapunaru, Onea – Kait, Albu, Emmers – Sefer, Luckassen, Ionita.

Craiova: Arlauskis – Gaman, Mitrea, Papp – Vatajelu, Cretu, Capatana, Nistor, Bancu – Baiaram, Rivaldinho.



Rapid – Universitatea Craiova (sambata, 20:30). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor