Liga 1

Rapid revine de la 1-3 și învinge FCU 1948 cu un gol în minutul 90+4

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipele Rapid București și FCU 1948 nu s-au dezmințit, după ce în tur au oferit o partidă de opt goluri.

Așa am trăit Rapid - FCU 1948

 

De această dată cele două echipe au marcat șapte goluri, Rapid impunându-se cu 4-3, după ce formația din Craiova a condus cu 3-1.

Albu a deschis scorul pentru FCU în minutul 25 cu un șut plasat din marginea careului. O minge care l-a surprins pe Moldovan țintuit pe linia porții.

Rapid a trecut pe lângă egalare la o fază fixă în minutul 38, când a apărut la capătul centrării lui Onea și a reluat cu capul peste.

Cu două minute înaintea pauzei Rapid a restabilit egalitatea prin Krasniqi, jucător care a punctat cu un șut pe jos de pe linia careului de 16 metri.

FCU a avut un debut de repriză fulminant, cu două goluri marcate în primele 11 minute.

De fiecare dată Braun, fundașul stânga al giuleștenilor, a greșit. Mai întâi l-a scăpat din marcaj pe Baeten și acesta a marcat pentru 2-1, în minutul 51, pentru ca cinci minute mai târziu Blidar să devieze în poartă o minge șutată de Albu din marginea careului.

Odată cu ieșirea lui Bauza oaspeții au făcut pasul înapoi și Rapid a profitat de un penalty acordat la intervenția VAR, în minutul 75, pentru un henț comis de Lacroix.

Rrahmani a transformat de la 11 metri reducând din diferență, iar Onea a adus egalarea în minutul 81 cu un șut pe colțul scurt care l-a surprins pe Gurău.

Portarul celor de la FCU a fost învins și de Burmaz cu o lovitură spectaculosă de cap în minutul 90+4, astfel că Rapid a pus mâna pe toate cele trei puncte.

Giuleștenii pun astfel capăt unei serii de șase etape fără victorie în campionat.

Rapid urcă pe locul trei în clasament, ajungând la 36 de puncte.

Caseta tehnică

Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun - Djokovic, Oaidă (Al. Albu 70), C. Cîrjan (El Sawy 61) – Hasani (Burmaz 61), Rrahmani (I. Cristea 90), E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 46). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCU 1948 : Gurău - R. Negru, Kvakic, Lacroix, Padula - Vl. Achim, Dr. Albu, Baeten (Sidibe 67), Bauza (Ibrahimi 67), Blidar (Blănuţă 83) – A. Chiţu (Mascarenhas 88). Antrenor: Giovanni Costantino.

Cartonaşe galbene: Onea 8, Cristiano Bergodi 90 / Blidar 6, Dr. Albu 26, Ibrahimi 78.

Arbitri: Horaţiu Mircea Feşnic - Alexandru Cerei, Doru Claudiu Lucaciu.



Rapid revine de la 1-3 și învinge FCU 1948 cu un gol în minutul 90+4