Liga 1

Rapid – Oțelul 2-1. Trei victorii la rând pentru giuleșteni în 2024

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipa Rapid continuă startul perfect de an în Liga 1, după ce a obținut al treilea succes consecutiv, 2-1 pe teren propriu cu Oțelul Galați, o echipă care a impresionat în prima parte a sezonului tocmai pentru evoluțiile din deplasare.

Așa am trăit Rapid - Oțelul Galați

O minge pierdută de gălățeni în propria jumătate pe faza de construcție a dus la deschiderea scorului din partea kosovarului Rrahmani.

Acesta a pătruns în careu și a înscris cu un șut plasat, în minutul 5.

În minutele de prelungire ale primei reprize Burmaz a dublat avantajul giuleștenilor ajungând la trei goluri în tot atâtea meciuri disputate în tricoul alb-vișiniu.

Oțelul a ratat o primă ocazie importantă în minutul 64 la pătrunderea lui Rusevic, când portarul Aioani, titular în premieră la Rapid, a respins în corner.

În cele din urmă gălățenii au redus din diferență prin Cisotti, în minutul 87, un gol venit prea târziu pentru a mai schimba destinația celor trei puncte.

Rapid ajunge la 42 de puncte și rămâne la egalitate cu CFR Cluj în clasament.

Caseta tehnică

Rapid: Aioani - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic (Oaidă 66), Al. Albu – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 79), Papeau (Petrila 79), Burmaz – A. Rrahmani (Hasani 90). ANTRENOR: Cristiano Bergodi.

Oțelul: R. Stoian - Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva (Zivulic 46) – Lameira (Al. Pop 59) – Maciel (G. Cârjan 82), S. Teles, Cisotti, R. Tănasă (A. Rus 46) – Rusevic (Adăscăliţei 82). ANTRENOR: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Djokovic 57 / J. Cisse 45+2.

Arbitri: Ionuţ Coza - Valentin Avram, Cosmin Vătămanu.



Rapid – Oțelul 2-1. Trei victorii la rând pentru giuleșteni în 2024