Liga 1

Rapid incepe in forta noul an in Liga 1. Dugandzic, hattrick in 19 minute!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipa Rapid Bucuresti a castigat de o maniera categorica disputa cu Sepsi Sf.Gheorghe, scor 3-0 (3-0), in etapa a 22-a din Liga 1.

Giulestenii au transat disputa de pe teren propriu inca din prima repriza, erou fiind atacantul croat Mario Dugandzic.

Acesta a deschis scorul in minutul 5 cu un sut din interiorul careului, pentru ca opt minute mai tarziu varful Rapidului sa finalizeze cu capul dupa o lovitura de la coltul terenului.

Dugandzic si-a trecut in cont hattrick-ul in minutul 19 dupa o lovitura de la 11 metri executata in stilul Lewandowski.

Echipa pregatita de Adrian Mutu a facut deliberat pasul inapoi la 3-0, lasandu-i pe cei de la Sepsi sa preia initiativa.

Chiar si asa, tot Rapidul a fost aproape de gol in partea secunda prin Dugandzic. Reluarea acestuia din interiorul careului a intalnit bara, in minutul 53.

Rapid a trecut pe langa golul de 4-0 si in minutul 67, cand portarul Niczuly a respins in extremis cu o mana sutul lui Onea de la distanta.

Trei puncte prin care Rapid urca cel putin provizoriu pe podiumul clasamentului, in timp ce Sepsi ramane pe locul sase.

Caseta tehnica

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu (Sefer 82), Kait, Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 66), Ioniţă (Costache 60). Antrenor: Adrian Mutu;

Sepsi: Niczuly - Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas (A. Dumitrescu 46) – J. Rodriguez (I. Gheorghe 46), Păun (Bălaşa 83), C. Matei (Achahbar 62) – Rondon (Safranko 46), Tudorie, Ştefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi;

Cartonaşe galbene: Dugandzic 28 / C. Matei 20, Păun 40.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Bogdan Gheorghe.



Rapid incepe in forta noul an in Liga 1. Dugandzic, hattrick in 19 minute!