Liga 1
Rapid
4
1
Incheiat
FC Voluntari

Asa am trait: Rapid – FC Voluntari

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Rapid – FC Voluntari, partida din etapa a 24-a in Liga 1.

21:54 Final de partida. Victorie categorica pentru Rapid, scor 4-1.

GOL Voluntari (min.90) - Voluntari marcheaza golul de onoare prin Lopes. Acesta a profitat de o reluare spre propria poarta din partea lui Sapunaru. Ar fi fost oricum autogol.

GOL Rapid (min.82) - Hattrick reusit de Dugandzic. Croatul inscrie cu latul dupa un contraatac patru contra patru. Mutu il inlocuieste cu Luckassen pentru a primi aplauzele intregului stadion.

SCHIMBARE (min.71) - Bamgboye debuteaza la Rapid intrand in locul lui Ionita.

GOL Rapid (min.54) - Rapid duce scorul la 3-0 prin acelasi Mario Dugandzic. Atacantul croat a fost omul potrivit la locul potrivit in sase metri, reluand in poarta mingea respinsa de portarul Popa la sutul lui Ionita din unghi.

21:07 George Gaman fluiera startul reprizei secunde.

20:51 Rapid intra cu 2-0 la vestiar dupa primele 45 de minute.

GOL Rapid (min.43) - Albu majoreaza avantajul giulestenilor cu un sut din afara careului. O finalizare din cadere in dreapta portarului.

OCAZIE (min.36) - Merloi aproape de egalare dupa o actiune in flancul drept. Patrunde in careu si trage in plasa laterala.

OFFSIDE (min.34) - Gol anulat gazdelor la sutul lui Ionita. A fost un offside mare la pasa lui Ionita pentru Albu, inainte ca acesta sa retrimita in fata portii.

OCAZIE (min.26) - Merloi rateaza de putin poarta cu un sut dintr-o lovitura libera.

GOL Rapid (min.19) - Dugandzic deschide scorul cu o reluare din 6-7 metri. Intr-o prima faza Albu a tras la poarta, dar a fost un sut ratat. Tot raul spre bine pentru giulesteni, balonul ajungand cu sansa la Dugandzic care a marcat pentru 1-0.

OCAZIE (min.6) - Sansa de gol pentru Rapid la un sut din interiorul careului trimis de Emmers. S-a aruncat Armas la sacrificiu si a deviat in afara terenului.

20:05 Start de partida in Giulesti. Ninge usor si in Bucuresti la ora acestui meci.

Echipele de start

►RAPID: 31 Moldovan - 19 Onea, 22 Sapunaru, 6 Iacob, 13 Morais - 17 Panoiu, 4 Crepulija, 23 albu - 25 Emmers, 45 Dugandzic, 10 Ionita.

►VOLUNTARI: 71 Popa - 24 Ricardinho, 34 Matricardi, 5 Armas, 7 Aliji - 16 Sigurjonsson, 22 Rata - 98 Costin, 10 Merloi, 9 Damascan - 77 Nemec.

Arbitru: George Gaman.


Avancronica partidei

De trei ori s-au mai intalnit Rapid si Voluntari in prima liga. Palmaresul cuprinde cate o victorie pentru fiecare echipa si un meci incheiat la egalitate.

Sezonul precedent ilfovenii au obtinut patru puncte in duelurile cu giulestenii. Au castigat cu 1-0 in deplasare si au remizat pe teren propriu.

Rapid a castigat in turul acestei editii de campionat, cu 1-0, prin golul marcat de Mario Dugandzic.

Echipa pregatita de Adrian Mutu este singura neinvinsa pe teren propriu in actuala editie de campionat.



Asa am trait: Rapid – FC Voluntari