Liga 1

Rapid – Farul (vineri, 20:30). Derby de clasament intre Mutu si Hagi. Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Primele doua clasate in Liga 1 se infrunta in deschiderea etapei a 15-a care marcheaza finalul turului de campionat in sezonul regular.

Cotele CASA Pariurilor: Rapid 3.00| Egal 3.00| Farul 3.00

Farul conduce in clasament cu cinci puncte avans fata de Rapid, echipa care n-a pierdut niciun meci pe teren propriu in actualul sezon.

Bilantul giulestenilor pe teren propriu este format din cinci victorii si o remiza. Primele puncte cedate acasa de echipa lui Adrian Mutu au fost chiar la ultima disputa pe Giulesti contra celor de la FC Botosani (1-1).

Farul a castigat trei din ultimele patru deplasari, singurul pas gresit fiind in deplasare de la Severin cu Universitatea Craiova (3-4).

“Marinarii” au castigat de atunci ultimele cinci meciuri disputate in campionat, interval in care au marcat 11 goluri si au primit doar doua.

Cu 27 de goluri marcate, Farul are cel mai bun atac din prima liga.

De cealalta parte, Rapid are cea mai buna defensiva, cu doar noua goluri primite. A doua aparare din campionat este a formatiei lui Gheorghe Hagi, cu zece goluri incasate.

La mijlocul saptamanii cele doua echipe au jucat in prima etapa din grupele Cupei Romaniei, Rapid avand avantajul de a fi disputat meciul cu CSC Dumbravita (Liga 2) pe teren propriu in postura de echipa vizitatoare.

Giulestenii s-au impus cu 4-1, dupa ce formatia de liga secunda deschisese scorul.

In schimb, Farul s-a deplasat tocmai la Turnu Magurele pentru disputa cu CSM Alexandria, echipa de Liga 3 care a scos un 2-2 surprinzator, dar pe deplin meritat.

Echipele probabile

Rapid: Moldovan – Onea, Grigore, Sapunaru, Morais – Emmers, Albu, Ciobanu – Sefer, Luckassen, Ionita II.

Farul: Aioani – Sirbu, Popescu, Larie, Kiki – Doukouare, Artean, Grameni – Morar, Munteanu, Pitu.



Rapid – Farul (vineri, 20:30). Derby de clasament intre Mutu si Hagi. Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor