Liga 1

Raducioiu sare la gatul lui Burleanu: “Nu accept sa fiu jignit de un cacacios”

Fostul mare atacant al Romaniei Florin Radu Raducioiu il ataca dur pe Razvan Burleanu, presedintele FRF, ca raspuns la unele intepaturi venite in ultima vreme din partea acestuia.

Fost selectioner al nationalei sub 17 ani a Romaniei, Raducioiu spune despre Burleanu ca este un “minipresedinte” si un personaj “de o falsitate incredibila”.

“M-a luat la misto in ultimele saptamani si nu accept niciodata sa fiu tratat ca un nimeni, mai ales de acest Burleanu. De astazi este inamicul meu numarul unu”, a spus Raducioiu, informeaza Dolce Sport.

“Burleanu e un cacacios, o marioneta care ne va impinge la faliment, un amator teleportat in varful federatiei”, a completat Raducioiu intr-un atac furibund.

Potrivit lui Razvan Burleanu, reactia lui Raducioiu vine in contextul in care acesta nu ar accepta noile conditii financiare impuse de FRF pentru reluarea colaborarii dintre cele doua parti la nationala U17 a Romaniei.

Burleanu sustine ca Raducioiu ar fi asaltat Federatia cu telefoane pentru a fi reprimit inapoi in postul de antrenor al reprezentativei sub 17 ani, dar ca acesta nu ar fi acceptat plafonul salarial de 1800 de euro prevazut pentru antrenorii loturilor federale.



Raducioiu sare la gatul lui Burleanu: “Nu accept sa fiu jignit de un cacacios”