Liga 1

Preluare de stafeta in Liga 1: FC Vaslui trece pe ultimul loc

Deposedata de 8 puncte in clasament si schilodita etapa trecuta in meciul cu Steaua, FC Vaslui a continuat cu o infrangere in deplasare, scor 2-1, taman in fata echipei care nu reusise nicio victorie in acest campionat. Bus si Brata au perforat poarta Vasluiului cu doua executii de la distanta, golul vasluienilor fiind reusit din penalti de Liviu Antal.

Etapa a XI-a a inceput foarte promitator, cu trei faze de poarta in mai putin de zece minute. Scapat singur spre poarta Coronei, Liviu Antal a tras putin peste dintr-o pozitie excelenta. Horia Popa a raspuns cu un sut la firul ierbii, cinci minute mai tarziu, pentru ca Antal sa mai iroseasca inca o oportunitate, la urmatorul atac.

1-0: Deschiderea scorului s-a produs in minutul 17, cand Sergiu Bus a gasit vinclul portii aparate de Straton cu un sut perfect de la peste 25 de metri.

2-0: La mijlocul reprizei, Ciprian Brata a profitat de un "assist" al lui Lovrecic, teleportand in plasa un balon recuperat in mod nesperat in preajma careului advers.

Cu opt minute inainte de pauza, Piotr Celeban putea da semnalul revenirii, cum altfel decat cu o lovitura de cap, in timp ce lovitura de cap a lui Temwanjera avea sa fie rezolvata de duo-ul Asanovic-Traian Marc.

2-1: In ultimul minut al primei parti, Mike Temwanjera a scos penalti la un duel direct cu Burlacu, care l-a agatat pe zimbabwean, iar Antal a inscris fara probleme de la 11 metri.

Partea secunda ne-a demonstrat faptul ca brasovenii nu sunt intamplator colegi de clasament cu elevii lui Liviu Ciobotariu.

Corona a ramas in inferioritate in minutul 70, cand Dalbea a raspuns la o reactie nervoasa a lui Caue, fortandu-l pe George Radulescu sa scoata din buzunar cartonasul rosu.

Trei minute mai tarziu, Liviu Antal a fost aproape de dubla, doar interventia lui Traian Marc anuland reluarea din lateral a fostului galatean.

Corona: T. Marc - Martac, Asanovic, Al. Tudose, Burlacu - Dalbea, F. Miranda - H. Popa (Fl. Ilie 73'), Vranjkovic (Aguirre 67', Arce 90+3'), Brata - Bus

Rezerve: R. Danalache, Rodriguez, Aguirre, J. Marcos, Vl. Munteanu II, Arce, Fl. Ilie

FC Vaslui: C. Straton - Viveiros, Celeban, Prahic, Salageanu - Caue, Wilk (Musat 58') - A. Enescu (Patulea 37'), Lovrecic, Antal - Temwanjera (Pozder 69')

Rezerve: Ormenisan, Ortiz, Cordos, Pozder, Musat, Patulea, Buziuc

Brigada de arbitri: George Radulescu (central), Valentin Avram si Bogdan Gheorghe (asistenti)

Cartonase galbene: Vranjkovic 28', Burlacu 45', Marc 71'/ Enescu 26', Salageanu 56'

Cartonase rosii: Dalbea 70'



Preluare de stafeta in Liga 1: FC Vaslui trece pe ultimul loc