Poli Iasi

Starica: "Nu s-a pus problema schimbarii antrenorului Petre Grigoras"

Presedintele clubului Poli Iasi, Cristian Starica, a declarat, sâmbata, pentru MEDIAFAX, ca nu s-a pus înca problema schimbarii antrenorului Petre Grigoras.

"În urma sedintei de analiza a evolutiilor echipei în ultima perioada, nu s-a luat nicio decizie deoarece urmeaza partida cu Steaua, de luni. Oricum, nu s-a pus problema schimbarii antrenorului Petre Grigoras, actionarul nostru majoritar, domnul Radu Calin, dorind sa continuam cu domnul Grigoras. Urmeaza ca dupa partida cu Steaua sa mai avem o întâlnire si sa vedem ce masuri se impun“, a spus Cristian Starica.

Oficialul iesean a mai adaugat ca situatia gruparii din dealul Copoului a devenit critica si elevii lui Petre Grigoras trebuie sa ia puncte din fiecare meci: „Atentia noastra trebuie îndreptata spre partida cu Steaua, meci pe care trebuie sa-l tratam cu maxima seriozitate. Situatia noastra a devenit critica si de aceea trebuie sa ne agatam de fiecare meci, indiferent de adversar. Mergem la Steaua cu gândul de a lua cel putin un punct, pentru ca doar asa mai putem spera la salvarea de la retrogradare“.

Antrenorul Petre Grigoras a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca nu se teme de o eventuala demitere, considerând ca un soc la gruparea ieseana ar fi benefic. "Eu nu ma cramponez de functia de antrenor la Poli Iasi. Daca se va considera ca schimbarea antrenorului va aduce o alta motivare pentru jucatori, atunci eu sunt de acord sa ma dau la o parte. Poate ca o schimbare la echipa ar fi benefica. Sincer, eu ma gândesc acum doar ce trebuie sa fac pentru a salva Iasul de la retrogradare. Nu îmi dau demisia deoarece atunci când am venit la Iasi nu a fost o decizie unilaterala a mea. Urmeaza sa aiba loc o analiza a evolutiilor echipei în ultima perioada si atunci se va lua o decizie", a spus Petre Grigoras.

Mediafax



Starica: "Nu s-a pus problema schimbarii antrenorului Petre Grigoras"