Poli Iasi

Negru explica retrogradarea Politehnicii Iasi

Jucatorul echipei Poli Iasi, Valentin Negru, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca retrogradarea formatiei moldovene a fost cauzata de panica produsa de înfrângerea de pe teren propriu cu FC Vaslui.

"Nu am crezut niciodata ca vom retrograda în acest sezon. E un sentiment ciudat. Ceva s-a întâmplat cu noi dupa înfrângerea de pe teren propriu cu FC Vaslui. Panica în care am intrat dupa acel meci ne-a dus la retrogradare. Si nu înteleg de ce. Doar ne-a batut o echipa în care s-a investit mult si care a terminat pe podium acest campionat. Au urmat multe meciuri slabe si am intrat într-un cerc vicios din care nu am mai putut iesi. Desi eram constienti ca o victorie ne-ar putea salva, n-am mai putut câstiga niciun joc. Chiar si o victorie în ultima etapa ne-ar fi putut aduce salvarea de la retrogradare, pentru ca am înteles ca sunt sanse mari ca locul XV sa ramâna în prima liga si sezonul viitor", a spus Valentin Negru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mijlocasul formatiei iesene a adaugat ca va ramâne la Iasi daca obiectivul va fi promovarea în Liga I. "Eu as vrea sa continui la Poli Iasi daca se va fixa ca obiectiv revenirea în Liga I. Din primele discutii cu oficialii clubului, am înteles ca acesta va fi obiectivul, asa ca dupa vacanta voi reveni în dealul Copoului", a mentionat Negru.

Mediafax


Negru explica retrogradarea Politehnicii Iasi