Poli Iasi

Ionut Popa ia in calcul revenirea la Poli Iasi

Antrenorul Ionut Popa, care a condus în sezonul trecut formatia UTA, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca ar fi tentat sa revina la conducerea tehnica a echipei din Liga a II-a, Poli Iasi, doar în cazul în care obiectivul va fi promovarea.

"Am auzit si eu de interesul celor de la Poli Iasi fata de mine, dar nu stiu ce sa zic. Daca se vrea promovarea, as negocia venirea la Poli Iasi. Însa daca obiectivul este altul, mai bine stau acasa, deoarece nu vreau sa mai ajung în situatia de a juca un an întreg pentru a ajunge pe primul, iar apoi sa nu mai dea nimeni un ban la echipa si totul sa se naruie, asa cum s-a întâmplat sezonul trecut la UTA. Oricum, ar fi mult de munca deoarece este mai greu sa promovezi în prima liga decât sa te salvezi. Trebuie adusi jucatori de valoare pentru ca Poli sa se întoarca în prima liga", a spus Ionut Popa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fostul tehnician al iesenilor a mai adaugat ca problemele familiale din ultima perioada îl fac sa se gândeasca la o pauza. "Ma gândesc sa ma las un timp, deoarece m-au coplesit necazurile în ultimele luni. Nici nu stiu ce sa ma mai fac. Luni trebuie sa fiu la Roma. E greu sa iau o decizie acum", a spus tehnicianul.

Ionut Popa a mai pregatit formatia Poli Iasi în perioada 2004-2009.

Mediafax



Ionut Popa ia in calcul revenirea la Poli Iasi