Poli Iasi

Dumitriu i-a criticat pe Onicas, Vali Badea si Paun

Antrenorul formatiei Politehnica Iasi, Dumitru Dumitriu, a criticat, duminica, într-o conferinta de presa, evolutia jucatorilor Mihai Onicas, Valentin Badea si Georgian Paun din partida cu Gaz Metan Medias, încheiata la egalitate, scor 1-1 (0-0), transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Unii jucatori nu au pus umarul asa cum mi-as fi dorit eu si au evoluat inegal. În defensiva am jucat destul de bine, nu am ce sa le reprosez celor patru. La mijloc, Onicas a fost depasit de tot ceea ce s-a întâmplat pe teren si, poate, daca ar fi fost Vali Negru am fi aratat altfel. Am fost nemultumit si de atacanti, unde Vali Badea a fost total pe dos, iar Paun nu a reusit mai nimic. Intrarea lui Bujor a schimbat jocul si a hartuit defensiva adversa", a spus Dumitriu.

Dumitru Dumitriu sustine ca o viictorie în meciul cu Gaz Metan ar fi adus o oarecare liniste pentru formatia sa. "Am ratat astazi in extremis o victorie care ne-ar fi adus o oarecare liniste în aceste etape. În prima parte am jucat extrem de modest si nu pot sa-mi explic de ce, pentru ca daca nu am fi fost pregatiti nu am fi jucat nici în repriza a doua. Dupa pauza, am aratat altceva si din cauza unor solutii neadecvate la finalizare nu am înscris golul doi", a mentionat antrenorul.

Tehnicianul gruparii iesene, care ocupa locul 16 în clasament, la patru puncte de ocupanta locului 14, ultimul care asigura prezenta în Liga I, a afirmat ca nu este totul pierdut pentru Politehnica Iasi. "Chiar daca poate parea absurd, eu cred ca nu este totul pierdut. Mergem sa câstigam la Târgu Jiu si pe urma putem aborda cu încredere partida cu FC Brasov. Mizez pe trei puncte si la Bistrita, pentru ca vom întâlni o echipa deja salvata", a argumentat Dumitriu.

Formatia Politehnica Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida sustinuta duminica, pe teren propriu, în fata echipei Gaz Metan Medias, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Mediafax



Dumitriu i-a criticat pe Onicas, Vali Badea si Paun