Poli Iasi

CSMS Iasi vrea jucatori de pe plan local


Florin Prunea, presedintele executiv al celor de la CSMS Iasi, cauta solutii pentru echipa pe care o conduce, mentinand aceeasi strategie ca anul trecut: jucatori din zona si juniori din propria curte.

"Dorim sa imbunatatim lotul, in aceste zile negociem. Vom continua acelasi proiect cu jucatori de aici din zona", a declarat intr-o emisiune televizata Florin Prunea. Oficialul iesenilor sustine ca se poate face performanta si cu jucatori locali sau cu cei veniti din pepiniera proprie.

Vrem sa imbunatatim lotul, negociem, dar mergem in continuare pe aceeasi linie: platim performanta. Mai avem extrem de mult de lucru in ceea ce priveste centrul de copii si juniori. Avem sase grupe la centru pe diferite categorii de varsta" a spus presedintele executiv al CSMS Iasi.

Iesenii au programata reunirea maine de la ora 18, in aceasta iarna avand doua stagii de pregatire. Mai intai, echipa lui Ciobotariu se va pregati la Slanic Moldova, intre 15 si 24 ianuarie, pentru ca pe 1 februarie sa se plece in Antalya, pentru un turneu de pregatire de doua saptamani.



CSMS Iasi vrea jucatori de pe plan local