Liga 1

Ploaie de goluri pe Ilie Oana din Ploiesti. CFR Cluj demoleaza Petrolul!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Ultima partida a etapei a 27-a din Liga 1 a fost castigata de CFR Cluj, cu 5-2, pe terenul celor de la Petrolul Ploiesti.

Deac a deschis scorul in minutul 12 dupa o faza de contraatac. Krasniqi a tras pe poarta si Leitner a respins fix in picioarele decarului de la CFR Cluj.

In minutul 30 o faza controversata a determinat prima interventie a VAR-ului. In cele din urma centralul Gaman a decis ca n-a fost hent voluntar la Mathaus si a dictat continuarea meciului de la coltul terenului.

Cu cinci minute inaintea finalului primei reprize Irobiso a scapat spre poarta oaspetilor, dar o interventie decisiva prin alunecare din partea lui Burca a salvat avantajul minim pentru CFR.

Partea secunda a adus un recital de goluri, nu mai putin de sase la ambele porti.

Birligea a dublat avantajul CFR-ului la cinci minute dupa pauza cu o reluare din interiorul careului in urma unui corner.

Janga a facut 3-0 in minutul 66 cu capul din centrarea lui Deac de pe flancul stang.

Petrolul a redus din diferenta prin Bratu in minutul 77 dupa o contra rapida pornita de la centrul terenului.

Patru minute mai tarziu Boateng ducea scorul la 5-1 pentru CFR cu un sut la coltul scurt in urma unui corner executat scurt de Petrila.

Ultimul gol al meciului a fost marcat de Purtic cu un sut din afara careului.

CFR Cluj revine la doua puncte in clasament in urma liderului Farul Constanta, cu trei etape ramase de disputat din sezonul regular.

La opt puncte de locul sase, Petrolul si-a luat adio de la putinele sanse pe care le mai avea pentru un loc in playoff.

Caseta tehnica

Petrolul Ploieşti: Leitner - Pashov (Bratu '64), C. Achim, Santos - Borţa (Doua '71), L. Dumitriu (Budescu '68), T. Seto (Purtic '82), Jair, Ţicu - Irobiso, Grozav (Tucaliuc '82). Antrenor: Florin Pârvu.

CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Burcă, Camora - Deac (Maglica '70), N. Boateng (Cvek '81), Muhar (Hoban '81), Krasniqi (Yeboah '70) - Janga, Birligea (Petrila '56). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonase galbene: - / Boateng 63'

Arbitri: George Găman - Mircea Grigoriu, Stelian Slabu.



Ploaie de goluri pe Ilie Oana din Ploiesti. CFR Cluj demoleaza Petrolul!