Liga 1

Pinalti acuza arbitrajul: “Balaj a aplicat doua regulamente”

Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al clubului Ceahlaul, s-a aratat extrem de nemultumit fata de arbitrajul lui Cristi Balaj la meciul de sambata seara cu Steaua.

Cel supranumit “Pinalti” considera ca arbitrul central al meciului de la Piatra Neamt a impartit dreptatea in mod discretionar utilizand doua regulamente diferite.

“A fost un arbitraj cu doua regulamente, unul pentru noi si altul pentru Steaua. Au fost cel putin zece faze in favoarea Stelei si n-an nevoie la nivelul lui Balaj sa faci asa ceva decat daca gandesti sa le faci”, a spus Stefan la Dolce Sport.

Oficialul nemtean a mai adaugat ca in minutul 40 Latovlevici l-a faultat clar in careu pe Gheorghiu si ca trebuia acordat “pinalti” fara doar si poate.

“La Gheorghiu a fost fault vizibil din avion. Au fost doua regulamente si nu inteleg astfel de arbitraje. La 1-1 Miriuta putea adopta alta tactica, baga un fundas si se blinda sa nu mai ia gol”, a mai spus Stefan.

Steaua s-a impus cu 2-0 in fata Ceahlaului si pune astfel capat unei serii de patru remize la rand in Liga 1. Steaua nu mai castigase in campionat din 27 octombrie.



Pinalti acuza arbitrajul: “Balaj a aplicat doua regulamente”