Liga 1

Petrolul – Voluntari 0-1. Ilfovenii castiga dintr-un penalty in minutul 90!

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Revenire cu stangul pentru Petrolul Ploiesti dupa sase ani in prima liga. Echipa pregatita de Nicolae Constantin, antrenor la debutul sau in Liga 1, a pierdut in fata celor de la FC Voluntari in urma unui penalty acordat pe final de meci.

Centralul George Gaman a aratat punctul cu var de la 11 metri pentru interventia cu cotul a lui Tamas asupra lui Armas la un duel aerian in careul gazdelor.

Cei de la Petrolul au protestat vehement invitandu-l pe Gaman sa mearga la marginea terenului pentru a vedea reluarea oficiala, insa centralul partidei a ramas pe pozitie si a impartit cu generozitate cartonase nemultumitilor.

Daniel Florea a transformat de la 11 metri si a adus cele trei puncte pentru FC Voluntari.

Petrolul a avut un gol anulat de VAR in prima repriza, cand Gaman a mers intr-adevar la margine pentru a consulat reluarile oficiale la sutul lui Dumitriu din afara careului.

Un alt jucator al gazarilor se afla pe directia balonului sutat de Dumitriu si astfel s-a considerat pozitie afara din joc, golul fiind anulat.

Caseta tehnica

Petrolul: Avram - Meijers, Tamaş, Huja - Pashov, Dumitriu (Jair 72’), Seto (Cebotaru 58’), Ţicu – Cioiu (M. Bratu 58’), Ivanovski, Grozav (Măzărache 87’). Antrenor: Nicolae Constantin.

FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş, A. Vlad – Meleke (Helder Tavares 72’), Droppa (M. Răduţ 61’) - Raţă (Merloi 81’), Costin, Marcelo – Nemec (D. Florea 60’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Ţicu 19, Tamaş 88, Meijers 90+1, Huja 90+5 / Meleke 63, Matricardi 68, Costin 90+4, D. Florea 90+5.

Arbitri: George Găman - Adrian Popescu, Stelian Slabu – Iulian Dima.



Petrolul – Voluntari 0-1. Ilfovenii castiga dintr-un penalty in minutul 90!