Liga 1

Petrolul obține prima victorie a sezonului, 3-2 cu Farul! Campioana revenise de la 0-2 pe final

Sursă foto: https://www.facebook.com/official.fcpetrolul/

Final nebun de partidă pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, unde Farul a revenit de la 0-2, dar până la urmă gazdele de la Petrolul au avut ultimul cuvânt.
Așa am trăit Petrolul - Farul

Fără victorie în primele trei etape, cei de la Petrolul au dat lovitura în minutele suplimentare ale meciului prin Irobiso.

Aceasta după ce ”găzarii” au avut 2-0 pe tabelă, după reușitele lui Jair (min.62) și Grozav (min.69).

Jair a punctat cu un șut din interiorul careului, în timp ce Grozav a scuturat plasa cu o execuție spectaculoasă din afara suprafeței de pedeapsă.

Farul a revenit pe tabelă prin golurile marcate de Mateus Barbosa (min.73) și Carnat (min.90), acesta din urmă punând oportunist un picior la șutul lui Băluță care s-ar fi dus altminter pe lângă poartă.

Petrolul a avut puterea să-și revină după loviturile încasate și a marcat golul victoriei prin Irobiso cu o reluare din 3-4 metri la o centrare a lui Țicu din flancul stâng.

Cu acest prim succes din noua ediție de campionat Petrolul urcă pe locul 9 în clasament.

Farul ajunge la două înfrângeri în patru etape și rămâne la cota șase puncte.

Caseta tehnică

Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Ţicu – Doua (L. Dumitriu 88), Hanca (Purtic 79), Seto, Jair, Musi (M. Constantin 85) – Z. Petrovic (Irobiso 79), Grozav (Pedro Justiniano 84). Antrenor: Florin Pîrvu.

Farul: Buzbuchi – D. Sîrbu (Dussaut 79), Larie, K. Boli, Kiki - Artean, Nedelcu (T. Băluţă 80), Grameni (Carnat 64) - Vînă, Rivaldinho (L. Andronache 79), Sali (Mateus Criciuma 64). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Grozav 57, Jair 63, Ţicu 75.

Arbitri: George Găman - Ciprian Danşa, Stelian Slabu.



Petrolul obține prima victorie a sezonului, 3-2 cu Farul! Campioana revenise de la 0-2 pe final