Liga 1

Jair aduce victoria pentru Petrolul cu Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/official.fcpetrolul/

Pe un teren infernal nedemn pentru un meci din prima ligă, Petrolul Ploiești a învins Dinamo, cu 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în etapa a 22-a.

 

Un meci decis de execuția individuală a brazilianului Jair, în minutul 80. Acesta l-a surprins pe Golubovic cu un șut din interiorul careului la colțul lung.

Partida se îndrepta altminteri spre un 0-0, ocaziile de gol fiind puține la cele două porți.

Gazdele au solicitat un penalty în finalul primei reprize la intervenția lui Patriche asupra lui Musi.

Prima reacție a arbitrului Marian Barbu a fost să dicteze lovitură de la 11 metri, dar la intervenția VAR a revăzut faza și a anulat prima decizie.

Petrolul a ratat o bună șansă de a marcat în minutul trei din partea secundă, când mingea trimisă de Papp după un corner a ocolit de puțin poarta dinamovistă.

Lupii galbeni urcă pe locul șapte în clasament după acest succes cu Dinamo, echipă care ajunge la 14 înfrângeri în 22 de meciuri.

Caseta tehnică

Petrolul: Zima – P. Papp, Meijers, Huja – Doua (L. Dumitriu 90), Seto (Diomande 79), Jefferson (Hanca 64), Jair, V. Ţicu – Al. Musi (I. Răducan 79),  Grozav (Işfan 79). Antrenor: Florin Pîrvu.

Dinamo: Golubovic – Lucas Araujo, Patriche, Homawoo – Cr. Costin (G. Moura 78), Pavlicic, Ilic (A. Irimia 73), Amzăr – Dani Iglesias (Ghezali 64), Goncalo Gregorio (N. Roşu 79), Hakim Abdallah (Gnahore 46). Antrenor: Zeljko Kopic.

Cartonaşe galbene: Al, Musi 50, Juha 89, Hanca 90+5 / Homawoo 77.

Arbitri: Marian Barbu - Mihai Marius Marica, Stelian Slabu.



Jair aduce victoria pentru Petrolul cu Dinamo