Liga 1

Abandon in Liga 1! Pandurii au refuzat sa mai joace la Targu Mures din cauza terenului inghetat

Sursă foto: captura TV Dolce Sport

Aflata in pragul colapsului financiar, echipa Pandurii a jucat doar o repriza in meciul cu ASA Tg.Mures, jucatorii refuzand sa mai revina pe teren pentru partea a doua. Gorjenii au acuzat conditiile de joc, terenul fiind complet inghetat la ora meciului in pofida incercarilor primitive ale organizatorilor de a arunca sare ca pe drumurile nationale acoperite cu zapada (foto sus). Meciul a fost live text aici.

Cum vedeti abandonul celor de la Pandurii? Expiră 25.12.2016, 21:17
A fost cea mai buna decizie. Terenul era impracticabil. 36 voturi
Nu au procedat corect. Se putea juca! 8 voturi

Pe langa nemultumirile de ordin financiar, gorjenii au acuzat pe intreaga durata a primelor 45 de minute starea proasta a terenului de la Targu Mures.

S-a jucat pe o suprafata complet inghetata, insusi centralul Marius Avram luand o tranta serioasa, dupa care si-a schimbat ghetele.

Dupa trei minute de la fluierul partii secunde, Avram a fluierat finalul partidei in absenta de pe teren a celor de la Pandurii.

Tabela arata 2-0 pentru ASA Tg.Mures, insa gorjenii vor pierde la masa verde cu 3-0.

Muresan a deschis scorul pentru mureseni in minutul 21 cu un sut din interiorul careului, dupa care Morar a majorat avantajul in minutul 38 cu o lovitura de cap din sase metri la o centrare din dreapta.

Inainte de startul partidei organizatorii au aruncat sare pe teren in incercarea de a dezgheta suprafata de joc (foto sus).

Reactia gorjenilor dupa abandonul meciului de la Targu Mures a venit imediat dupa ultimul fluier al arbitrului Marius Avram, omul considerat principalul vinovat pentru ca a permis disputarea meciului in conditiile suprafetei de joc.

Comentati pe FORUM cele intamplate la Targu Mures.



Abandon in Liga 1! Pandurii au refuzat sa mai joace la Targu Mures din cauza terenului inghetat