Liga 1

Abandon in Liga 1! Pandurii au refuzat sa mai joace la Targu Mures din cauza terenului inghetat

Sursă foto: captura TV Dolce Sport

Aflata in pragul colapsului financiar, echipa Pandurii a jucat doar o repriza in meciul cu ASA Tg.Mures, jucatorii refuzand sa mai revina pe teren pentru partea a doua. Gorjenii au acuzat conditiile de joc, terenul fiind complet inghetat la ora meciului in pofida incercarilor primitive ale organizatorilor de a arunca sare ca pe drumurile nationale acoperite cu zapada (foto sus). Meciul a fost live text aici.

Cum vedeti abandonul celor de la Pandurii? Expiră 25.12.2016, 21:17
A fost cea mai buna decizie. Terenul era impracticabil. 36 voturi
Nu au procedat corect. Se putea juca! 8 voturi

Pe langa nemultumirile de ordin financiar, gorjenii au acuzat pe intreaga durata a primelor 45 de minute starea proasta a terenului de la Targu Mures.

S-a jucat pe o suprafata complet inghetata, insusi centralul Marius Avram luand o tranta serioasa, dupa care si-a schimbat ghetele.

Dupa trei minute de la fluierul partii secunde, Avram a fluierat finalul partidei in absenta de pe teren a celor de la Pandurii.

Tabela arata 2-0 pentru ASA Tg.Mures, insa gorjenii vor pierde la masa verde cu 3-0.

Muresan a deschis scorul pentru mureseni in minutul 21 cu un sut din interiorul careului, dupa care Morar a majorat avantajul in minutul 38 cu o lovitura de cap din sase metri la o centrare din dreapta.

Inainte de startul partidei organizatorii au aruncat sare pe teren in incercarea de a dezgheta suprafata de joc (foto sus).

Reactia gorjenilor dupa abandonul meciului de la Targu Mures a venit imediat dupa ultimul fluier al arbitrului Marius Avram, omul considerat principalul vinovat pentru ca a permis disputarea meciului in conditiile suprafetei de joc.

Comentati pe FORUM cele intamplate la Targu Mures.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 26 29 59
2 FCSB 26 34 55
3 Craiova 26 15 51
4 Viitorul 26 13 44
5 Astra 26 11 44
6 Poli Iasi 26 3 39
Abandon in Liga 1! Pandurii au refuzat sa mai joace la Targu Mures din cauza terenului inghetat