Liga 1

Oltenii și-au luat gândul de la podium. Nu cred că Farul ar putea încurca CFR în ultima etapă

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova a câștigat în Giulești, dar șansele să ocupe locul trei la finalul sezonului sunt minime.

”Băieţii noştri merită felicitări pentru că au reuşit să marcheze două goluri în inferioritate numerică. Au dat dovadă de maturitate, au făcut un efort foarte mare. Este o victorie foarte frumoasă şi importantă.

”Sincer, locul trei este foarte greu. Dacă nu reuşeau să câştige la Sfântul Gheorghe, da. Dar nu cred că se vor încurca în ultima etapă. E normal ca jucătorii importanţi ai Farului să intre în vacanţă, pentru că mai au un meci care nu contează pentru ei.

”Vor juca doar pentru imaginea lor, sunt convins că cei de la Farul se vor respecta. Dar nu va juca aceeaşi echipă care a jucat împotriva FCSB-ului. Voi fi suporterul Farului şi îi felicit. Voi fi fanul lor duminică la acel joc de la Cluj.

”Pe noi ne aşteaptă o partidă grea. În primul rând mă gândesc că noi trebuie să facem ce putem să câştigăm. Meritam să ne batem la campionat, dacă ne uităm la partidele pe care le-am disputat în play-off”, a declarat Eugen Neagoe după 3-2 cu Rapid în deplasare, cu un jucător mai puțin pe teren din minutul 47.

Între CFR Cluj (locul 3) și Universitatea Craiova (locul 4) sunt două puncte diferență înaintea etapei finale din Liga 1.



Oltenii și-au luat gândul de la podium. Nu cred că Farul ar putea încurca CFR în ultima etapă