Liga 1

Oltenii lui Mititelu facura spectacol fara suporteri: 5-0 cu Universitatea Cluj!

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcucraiovaofficial/

FCU 1948 s-a impus de o maniera categorica in meciul cu Universitatea Cluj disputat pe teren propriu, fara spectatori, in etapa a 24-a din Liga 1.

O partida care a curs practic intr-o singura directie si care a fost rezolvata de olteni inca din prima repriza.

Aurelian Chitu a facut spectacol cu o dubla, in minutele 12 si 25. Prima data a punctat cu un sut din afara careului, pozitie centrala, pentru ca a doua oara sa finalizeze cu o executie plasata la coltul lung.

Intre cele doua goluri ale gazdelor Chipciu a fost aproape de o reluare decisiva, in minutul 23, cand a fost blocat de Duarte in careul gazdelor.

Albu a ridicat scorul la 3-0, in minutul 36, cu un sut spectaculos din afara careului la coltul scurt.

In partea secunda, Bauza a fost aproape de gol la zece minute de la reluare, insa a reluat incredibil dintr-o pozitie favorabila in interiorul careului.

Cu noua minute inaintea finalului Bahassa a marcat pentru 4-0 ca in curtea scolii, dupa ce oaspetii au pierdut mingea in propria jumatate de teren.

Cei de la FCU au inchis tabela, in minutul 90, prin Blanuta. Reluare din interiorul careului la pasa intoarsa de Jibril. Ambii jucatori au intrat la gazde in partea secunda.

FCU 1948 face un salt important in clasament si ajunge pe locul noua, cu 27 de puncte, la cinci puncte de playoff.

U Cluj ramane pe 14, cu 23 de puncte, dupa prima infrangere de la reluarea campionatului.

Caseta tehnica

FCU 1948: Gurău (R. Popa 84) - R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Huyghebaert (Mascarenhas 60) - D. Albu, V. Achim (Ibrahimi 84) – Baeten (G. Ganea 60), Bauza, Bahassa - A. Chiţu (Blănuţă 80). Antrenor: Nicolo Napoli.

U Cluj: Iliev - Fl. Ilie, Miron, G. Simion - Şt. Vlădoiu, Ov. Bic (I. Filip 46), Remacle (Jose Gomes 64), Oancea – Chipciu (Fulop 75), Thiam (Ad. Bălan 64), Fl. Haită (I. Stoica 46). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Jose Gomes 66’

Arbitri: Adrian Cojocaru - Ferencz Tunyogi, Adrian Vornicu.



Oltenii lui Mititelu facura spectacol fara suporteri: 5-0 cu Universitatea Cluj!