Liga 1

Oțelul învinge FCSB pe Arena Națională și rămâne fără înfrângere în deplasare

Sursă foto: https://www.facebook.com/SCOtelulGalati/

Echipa Oțelul Galați a plecat cu toate punctele în urma meciului cu FCSB, formația pregătită de Dorinel Munteanu impunându-se, cu 2-0 (1-0), într-o partidă din etapa a 18-a.
Așa am trăit FCSB - Oțelul

Teles a deschis scorul în minutul 8 cu un șut din interiorul careului, după ce a recuperat balonul din picioarele lui Ovidiu Popescu.

Cei de la FCSB au solicitat fault în atac, faza a fost analizată de VAR și în cele din urmă centralul Marcel Bârsan a validat golul.

FCSB a fost aproape de egalare în minutul 21 după o fază fixă. Coman a trimis pe poartă, Dur-Bozoancă a respins în față și, pe urmărire, Șut și Ngezana s-au încurcat reciproc.

Cisotti a făcut 2-0 pentru Oțelul, în minutul 65, cu un șut din interiorul careului în plasa laterală.

FCSB a încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Coman a încasat al doilea galben în minutul 90+6. Acesta va rata meciul cu CFR Cluj din etapa următoare.

Pentru Oțelul este doar a patra victorie a sezonului, formația lui Dorinel Munteanu urcând pe locul nouă în clasament.

FCSB a pierdut al doilea meci pe teren propriu, după derby-ul cu Rapid, ratând șansa de a se desprinde la opt puncte de CFR Cluj, a doua clasată în Liga 1.

Caseta tehnică

FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru (Dawa 46), Radunovic - Olaru, Şut (Djokovic 69), Ov. Popescu (Radaslavescu 66) – Miculescu (D. Rotariu 46), Compagno (M. Toma 90), Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

Oțelul Galați: Dur Bozoancă - Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Silva – Cisotti (Jardan 85), A. Lopez (I. Neagu 34), Samuel Teles – Maciel (G. Cârjan 85), Al. Pop (Fatai 62), Bodişteanu (A. Rus 46). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Lixandru 8, Fl. Coman 58, Djokovic 90+2 / A. Lopez 19, Samuel Teles 61, Cisotti 68.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Vladimir Urzică, Adrian Popescu.



Oțelul învinge FCSB pe Arena Națională și rămâne fără înfrângere în deplasare