Liga 1

O noua umilinta pentru Dinamo: 0-5 in deplasare cu Universitatea Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Etapa a 10-a din CASA Liga 1 s-a incheiat cu victoria categorica obtinuta de Universitatea Craiova in duelul cu rivala istorica Dinamo.

Oltenii au deschis scorul, in minutul 18, prin Houri dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Ivan in duel cu Giafer.

Pentru fundasul dinamovist a fost al doilea cartonas galben si a urmat eliminarea din joc. Pe primul il incasase in debutul partidei, minutul 6.

Din acel moment pe teren a existat o singura echipa, Universitatea Craiova, formatie care si-a trecut in cont o victorie categorica.

La 0-0 Dinamo avusese o singura actiune notabila pe faza ofensiva, sutul lui Ivanovski din minutul 8 in bratele lui Pigliacelli.

Bairam, Ivan si Nistor au ratat ocazii importante pentru echipa din Banie in finalul reprizei.

Craiova a intrat astfel doar cu 1-0 la cabine, insa dupa pauza echipa lui Laurentiu Reghecampf s-a dezlantuit pe tabela cu trei goluri in zece minute

Ivan a facut 2-0, in minutul 52, cu un sut din interiorul careului la coltul lung.

Sase minute mai tarziu Cimpanu a marcat cu o reluare din prima in stanga lui Iliev.

Capatina a indeplinit o simpla formalitate, in minutul 62, la mingea respinsa de Iliev in fata dupa sutul lui Ivan din lovitura libera.

Universitatea Craiova a inchis tabela cu reusita lui Markovic din minutul 90.

Acesta a interceptat o minge trimisa spre Iliev, a dat mingea pe langa bulgarul din poarta lui Dinamo, tot el a ajuns primul la balon si a inscris in poarta goala pentru un 5-0 care nu mai lasa loc de nicio interpretare.

Pentru Dinamo este a opta infrangere consecutiva in Liga 1, formatia bucuresteana ajungand la 24 de goluri primite. Dinamo are cea mai slaba aparare din campionat.

Universitatea Craiova urca pe locul 7 in clasament.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Conte (Căpăţână '54), Găman, Screciu (M. Constantin '46), Vătăjelu - Nistor, Creţu (Cîmpanu '46), Houri - Gustavo (Ivanov '74), Ivan, Baiaram (Markovici '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Dinamo Bucureşti: Iliev - Giafer, Popa, Grigore, Filip (Creţu '83)- Sorescu, Itu (Radu '63), Dudea - Moldoveanu (Bani '73), Ivanovski (Neicuţescu '83), Matei. Antrenor: Sorin Colceag.

Cartonaşe galbene: Giafer '6, '16, Ivanovski '23, Sorescu '39 / Constantin '59.

Cartonaş roşu: Giafer '16.

Partida a fost arbitrată de Cătălin Popa.O noua umilinta pentru Dinamo: 0-5 in deplasare cu Universitatea Craiova