Liga 1

Mioveni - FCSB 1-1. Echipa lui Dica ramane fara victorie in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

FCSB a obtinut in extremis un punct in deplasarea de la Mioveni, unde s-a vazut condusa minute bune de ultima clasata din campionat. Meciul a fost livetext aici.

David Miculescu a salvat-o pe FCSB de la rusinea de a ocupa ultima pozitie in ierarhia Ligii 1 cu un gol marcat in minutul 78 din centrarea lui Darius Olaru.

O reusita cu capul din interiorul careului mic prin care mijlocasul ofensiv transferat de la UTA pentru 1.7 milioane de euro sparge gheata in tricoul FCSB.

CS Mioveni, echipa fara vreun punct obtinut in primele trei etape, a deschis scorul in prima repriza prin Balaur, in urma unui sut din interiorul careului deviat de Ianis Stoica.

O faza la care Ovidiu Popescu s-a accidentat la genunchi si a fost obligat sa paraseasca terenul fiind ajutat de unul dintre oamenii din staff-ul FCSB.

Echipa pregatita de Nicolae Dica a facut o prima repriza modesta la Mioveni, cu o singura ocazie la sutul lui Octavian Popescu din minutul 16.

In partea secunda pe fondul retragerii gazdelor au inceput sa apara si ocaziile la poarta lui Iustin Popescu.

Andrei Cordea a marcat singur cu poarta goala dupa o plecare la limita, insa in cele din urma reusita a fost invalidata dupa interventia VAR.

FCSB a trait periculos finalul de meci, portarul Stefan Tarnovanu avand doua interventii decisive la suturile lui Oanda si Cierpka.

Mioveni obtine primul punct al sezonului, in timp ce FCSB bifeaza a treia remiza in patru meciuri, ramanand fara victorie in Liga 1.

Alexandru Pelici ramane fara victorie in confruntarile cu FCSB.

Caseta tehnica

CS Mioveni: I. Popescu - I. Balaur, Scarlatache, Garutti (Buziuc 74’) - Oancea, Panait (Cierpka 60’), V. Pop, Burnea (A. Iacob 86’) – Rădescu (Antal 75’), Blănaru, Coşereanu (Trif 59’). Antrenor: Alexandru Pelici.

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu (Haruţ 30’), Dawa, Bouhenna, R. Boboc (Radaslavescu 80’) - Ad. Şut (Dulca 45’), Oaidă (Musi 58’) - Cordea, Miculescu, Oct. Popescu - I. Stoica (Olaru 58’). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: I. Balaur 62, Burnea 82 / Dawa 54.

Arbitri: Kovacs Szabolcs - Ciprian Florin Danşa, Stelian Slabu.



Mioveni - FCSB 1-1. Echipa lui Dica ramane fara victorie in Liga 1