Liga 1

Mediasul ramane fara gaz la Voluntari

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC

Trei puncte importante obtinute de FC Voluntari dupa victoria cu 1-0 obtinuta, sambata dupa-amiaza, pe teren propriu, in disputa cu Gaz Metan Medias din etapa a 24-a a Ligii 1. Meciul a fost live text aici.

Cu un succes la Voluntari echipa lui Cristi Pustai si-ar fi asigurat matematic prezenta in playoff, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de pe teren.

Ardelenii au avut o evolutie stearsa, sub asteptari, in chiar saptamana recuperarii celor trei puncte pierdute in iarna la masa verde.

Ilfovenii si-au urmarit interesul si in cele din urma au marcat golul victoriei, in repriza secunda, prin Ivanovici. Acesta a preluat in careu o minge centrata din stanga si l-a invins pe Plesca cu un sut pe jos.

Dupa o prima repriza putin spectaculoasa si fara ocazii de gol, in partea secunda gazdele au fost mai prezente in joc si au amenintat de mai multe ori poarta adversa.

Asa s-a intamplat in minutul 54 la sutul lui Novac in bratele lui Plesca si la mingea trimisa de Cernat in minutul 56 putin peste transversala direct dintr-o lovitura libera.

Cea mai mare ocazie a Mediasului a fost ratata de Buziuc in minutul 70, la doua minute dupa deschiderea scorului. Gasit excelent in careul mic de centrarea lui Petre, Buziuc a reluat imprecis cu capul pe langa poarta.

La cealalta poarta, Plesca s-a remarcat dupa alte patru minute la sutul lui Marinescu din afara careului.

Gaz Metan Medias nu mai pierduse in deplasare de noua meciuri, mai precis din august 2016 (0-1 la Chiajna). Echipa lui Cristi Pustai adunase de atunci patru victorii si cinci remize pe teren strain.

Echipele de start

FC Voluntari: Balauru - Acsinte, Balaur, Cazan, Coman - Novac, Lazăr, Cernat - Popadiuc, Curelea, Ivanovic.

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, Trtovac, Zaharia, Rugasevic - Danci, Tahar, Bic - Munteanu, Sikorski, Buziuc.



Mediasul ramane fara gaz la Voluntari