Liga 1

Mediasul invinge Concordia si trece peste CFR in clasament

Formatia antrenata de Cristi Dulca a revenit din nou in prim-plan dupa acel 1-3 inregistrat la Giurgiu, castigand, luni, cu scorul de 1-0 in fata Concordiei, la capatul unui meci in care Concordia a parut mai "vie", dar a trebuit sa plateasca tribut cartonasului rosu primit de Cretu in minutul 10. Nici gazdele nu au terminat in efectiv complet, dupa ce autorul unicului gol - Florin Dan - a vazut rosu in fata ochilor in minutul 59.

Gazul a avut un start lansat de partida, cu Ionut Buzean lovind bara transversala din lovitura libera (10'), pentru ca la atacul imediat urmator ilfovenii sa ramana in inferioritate numerica, dupa un fault comis de Cretu la Bud in postura de ultim aparator.

Din lovitura libera acordata, Florin Dan avea sa deschida scorul cu un sut plasat din 17-18 metri (1-0, min. 12).

Inconsistenta in atac a mediesenilor a facut ca scorul sa ramana acelasi pana la pauza, debutul partii secunde surprinzandu-l pe Markovic in fata portii lui Ramniceanu, care a retinut cu multa sansa de o deviere periculoasa a sarbului.

In minutul 53, Wellington a fost la un pas de a-l surprinde pe Buchta cu un sut de la distanta putin peste bara.

Cinci minute mai tarziu, Marcel Birsan a restabilit egalitatea numerica. Florin Dan a vazut cel de-al doilea cartonas galben.

La mijlocul reprizei, Onduku l-a angajat pe Serediuc in careul Gazului, ultimul finalizand slab, cu sut moale in bratele cehului din poarta formatiei gazda.

Echipa lui Ionut Chirila a tinut de balon pe final de partida, insa fara a-si crea prea multe ocazii.

GAZ METAN MEDIAS: Buchta, Frasinescu, Muth, Markovic, Buzean - Tahar, R. Zaharia (Vitinho 46') - C. Petre, Fl. Dan, Llullaku (Al. Muntean 66') - Bud (Bozesan 76')

Antrenor: Cristi Dulca

Rezerve: Greab, Roberto, Bozesan, Vitinho, R. Avram, Al. Munteanu, Robertson

CONCORDIA CHIAJNA: Ramniceanu - Cretu, Savin, Melinte, Bambara, Bucurica - Serediuc, Purece (D. Florea 69'), Onduku (Stratila 90+2'), N. Rosu - Wellington

Antrenor: Ionut Chirila

Rezerve: Cobrea, Stratila, Ionita, Dima, M. Neagu, D. Florea, L. Ganea

Arbitri: Marcel Birsan, Vasile Marinescu si Gabriel Birjac

Cartonase galbene: Muth 20', Zaharia 23', Fl. Dan 46'/ Onduku 8', Purece, Rosu 13', Savin 53'

Cartonase rosii: Fl. Dan 59'/ Cretu 10'



Mediasul invinge Concordia si trece peste CFR in clasament