Liga 1

Mediasul a invins Severinul mai clar decat o arata scorul

Gaz Metan Medias s-a impus fara drept de apel pe teren propriu în meciul din etapa a sasea cu Gaz Metan Severin. Ardelenii au învins cu 2-0 prin reusitele lui Razvan Avram si Victoras Astafei, si a avut numeroase ocazii de gol dar si un penalty neacordat i un gol anulat pe motiv de offside.

Prima repriza a fost controlata autoritar de medieseni care au reusit sa si deschida scorul în minutul 19 prin Razvan Avram. Acesta a luat o faza pe cont propriu înca din propria jumatate, a depasit prin dribling doi adversari si, odata ajuns în careu, l-a învins pe Marinescu elegant, cu un sut la coltul din dreapta.

La fel de periculosi au ramas mediesenii si în repriza secunda, reusind sa provoace de multe ori pericol la poarta Severinului. De cealalta parte, doar Vancea a amenintat poarta lui Buchta, dupa ce a scapat singur în atac dar a tras putin pe lânga.

În minutul 56, Akaky Khubutia a trimis mingea în plasa portii lui Marinescu, dar golul nu a fost validat de Teo Craciunescu din cauza unei pozitii de offside. Mediasul a continuat sa atace în valuri si dupa 12 minute debutantul Llullaku a fost agatat în careul advers, dar centralul partidei a lasat jocul sa continue, desi putea acorda penalty pentru Gaz Metan.

Llullaku s-a dovedit principalul pericol al lui Cristi Pustai si în continuare, jucatorul venit în aceasta vara la Gaz Metan fiind semnatarul altor ocazii mari ale ardelenilor. Cea mai mare a fost cea din  minutul 81, când Llullaku a scapat singur cu Marinescu, l-a driblat si pe portar, dar sutul lui a fost respins cu capul din fata portii goale de catre un fundas al oaspetilor.

Golul al doilea al Mediasului avea sa vina în primul minut de prelungiri, dupa un contraatac initiat de Ciprian Petre. Victoras Astafei a finalizat superb cu un sut în diagonala si a stabilit scorul final.



Mediasul a invins Severinul mai clar decat o arata scorul