Liga 1

Meci nebun cu sapte goluri intre Universitatea Craiova si Farul

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Echipele Universitatea Craiova si Farul Constanta au oferit un spectacol total, luni seara, in epilogul etapei a 9-a din Liga. Formatia din Banie pregatita de Mirel Radoi s-a impus, cu 4-3, dupa ce Farul a condus in prima repriza cu 3-1!

Farul a dominat inceputul meciului de la Severin si a deschis scorul prin Vlad Morar dupa un balon pierdut de gazde in propria jumatate pe faza de constructie.

Morar a patruns si l-a invins pe David Lazar cu un sut din marginea careului.

Craiova a restabilit egalitatea in minutul 25 prin Jovan Markovic cu un sut din interiorul suprafetei de pedeapsa, faza la care atacantul gazdelor l-a scos din ghete pe Mihai Popescu.

Gabriel Torje, un jucator reinventat de Gheorghe Hagi la Farul, si-a trecut in cont dubla in minutele 32 si 41 cu executii una mai spectaculoasa decat cealalta.

Mai intai fostul international l-a lobat pe Lazar dupa o demarcare de langa Vladimir Screciu.

Torje a prins gustul executiilor spectaculoase si cu patru minute inaintea pauzei a profitat de o noua gafa in apararea gazdelor si a trimis mult din afara careului pentru un Lazar prin in zona nimanui.

Craiova a reactionat repede si a redus din diferenta chiar inaintea pauzei prin Andrei Ivan. Acesta a finalizat cu un sut din afara careului usor lateral stanga in directia de atac. O faza la care portarul Marian Aioani a fost mascat de mai multi coechipieri.

Partea secunda a apartinut in totalitate echipei lui Mirel Radoi, Universitatea Craiova intorcand neverosimil rezultatul.

Markovic a egalat in minutul 66 cu un sut in forta din interiorul careului, pentru ca Dan Nistor sa aduca victoria Craiovei dintr-o lovitura libera, in minutul 71, cand Aioani a gafat nepermis la o minge care in mod normal n-ar fi trebuit sa-i puna probleme.

De rezultatul de la Severin a profitat Rapid, echipa care isi pastreaza prima pozitie in clasament, cu trei puncte in fata celor de la Farul.

Universitatea Craiova urca pe locul patru dupa succesul memorabil din aceasta runda.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Lazar - Martic (Mateiu '31), Găman, Mitrea - Vătăjelu, Al. Creţu (Nistor '67) , Screciu, Bancu - Vînă (Cîmpanu '67) - Markovic (Căpăţână '82), A. Ivan. Antrenor: Mirel Rădoi.

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă (Borza '67), Grameni (Sali '80)- Torje (Andronache '60), Vl. Morar (Munteanu '60), Pitu (Doukoure '60). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Găman '28, Bancu '58, Nistor '90+2, Lazar '90+3 / Popescu '70.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru.



Meci nebun cu sapte goluri intre Universitatea Craiova si Farul