Liga 1
ACS Poli Timisoara
0
0
Incheiat
Gaz Metan Medias

Penalty ratat de Gaz Metan la Timisoara in prelungirile meciului cu Poli

ACS Poli Timisoara si Gaz Metan Medias au incheiat la egalitate, scor 0-0, luni seara, in ultimul meci al etapei a 11-a din playout-ul Ligii 1 Betano.

Un meci fara prea multe ocazii de poarta, o inclestare surda intre doua dintre echipele care trag cu dintii in acest final de sezon pentru salvarea de la retrogradare.

Gaz Metan Medias ar fi putut pleca de la Timisoara cu toate punctele, daca Diego Rosado transforma in minutul 90+1 o lovitura de la 11 metri usor acordata de centralul Ovidiu Hategan.

Hategan a indicat punctul cu var la un presupus contact intre Seroni si Rondon, desi reluarile tv au aratat ca mai degraba jucatorului Mediasului l-a calcat pe fundasul timisorean.

Rosado a cautat vinclul si mingea s-a dus peste poarta spre bucuria putinilor spectatori prezenti in tribunele arenei "Dan Paltinisanu".

Un 0-0 care lasa deschisa lupta pentru evitarea retrogradarii cu trei puncte diferenta in clasament intre Gaz Metan, Concordia, Voluntari si Timisoara.

Caseta tehnica

ACS Poli Timişoara: Straton - Străuţ (Al. Munteanu '8), Melinte, Şeroni, Raţ - Vaşvari, Artean - Ciucur, Bîrnoi (Velcotă '81), Oliva (Drăghici '60) - M. Roman. Antrenor Adrian Neaga;

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Sîrghi, M. Constantin, Buşu - I. Cristea – Popovici (R. Romeo '46), Olaru (Târcoveanu '71), Caiado Dias, Ely Fernandes (Rosado '33) – Rondon. Antrenor Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Şeroni '45, Vaşvari '90+2, Straton (după meci) / Sîrghi '69, Rosado '70

Arbitru: Ovidiu Haţegan.

Incheiat
22:42

Final de partida.

A doua repriza
90'

Ce sansa rateaza si Poli la centrarea lui Rat in fata portii. Draghici n-a reusit sa ajunga la balon. Hategan fluiera finalul partidei, dar este inconjurat de jucatorii gazdelor. Straton vede cartonasul galben.

90'

Rosado rateaza lovitura de la 11 metri cu un sut peste poarta. Straton ridica mana si multumeste cerului pentru aceasta ratare. Publicul se insufleteste: "Poli, Poli".

90'

Penalty pentru Gaz Metan Medias la faultul lui Seroni asupra lui Rondon. Timisorenii sunt in pragul unei crize colective de nervi.

88'

Tircoveanu suteaza pe langa poarta. Straton fusese prins pe picior gresit. Sansa buna ratata de oaspeti.


80'

Velcota intra in locul lui Birnoi, accidentat.

75'

Prima interventie serioasa a lui Plesca in acest meci la un sut trimis de Rat din lovitura libera cu pamantul.


71'

Tircoveanu intra in locul lui Olaru la Gaz Metan.


68'

Cartonas galben !

Rosado este si el avertizat pentru o intrare neregulamentara. Un joc aspru, mereu aproape la limita, un joc de uzura fara ocazii de poarta pana acum.


68'

Cartonas galben !

Fault tare comis de Sarghi pentru care primeste cartonasul galben.

Prima repriza

45'

Cartonas galben !

Seroni incaseaza primul galben din partea centralului Hategan.

42'

Popovici rateaza incredibil deschiderea scorului din pasa lui Rondon in fata portii.

40'

Ocazie Olaru singur cu Straton.


33'

Ely Fernandes iese accidentat si ii lasa locul in teren lui Rondon.

25'

Vasvari incearca fara succes poarta cu un sut de la mare distanta dintr-o lovitura libera.

8'

Munteanu intra in locul lui Straut, accidentat.

1'

A inceput meciul.

Inainte de meci
15:10

Cea mai recentă confruntare directă s-a jucat pe 9 aprilie 2018 cu Gaz Metan gazda. A fost de asemenea un 1-1 (Joao Diogo Gomes / Alexandru Ciucur).

15:09

Ultima dispută pe terenul timişorenilor a avut loc pe 4 decembrie 2017 si s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, prin golurile lui Drăghici, respectiv Golubovic.

15:08

Aceasta este a 10-a intalnire in Liga 1 intre cele doua echipe. Pana acum Gaz Metan Medias n-are nicio victorie in confruntarile cu Timisoara. De patru ori s-au impus banatenii si alte cinci meciuri s-au incheiat la egalitate.



Penalty ratat de Gaz Metan la Timisoara in prelungirile meciului cu Poli