Liga 1

Pandurii, victorie uriasa cu ASA in lupta pentru evitarea retrogradarii

Sursă foto: facebook.com/panduriics

Echipa Pandurii Tg.Jiu a castigat meciul cu ASA Tg.Mures din etapa a 11-a din playout, scor 1-0 (0-0), si a obtinut trei puncte uriase in lupta pentru ramanerea in prima liga. Pandurii a egalat la puncte pe ACS Poli Timisoara si Concordia Chiajna in clasament, lupta pentru evitarea celui de-al doilea loc direct retrogradabil anuntandu-se una acerba in ultimele trei etape.

Erico da Silva a marcat unicul gol al meciului in minutul 72 cu un sut din afara careului, o minge aproape de vinclu care l-a lasat fara replica pe portarul Pap.

In minutul 90 cei de la Pandurii au trecut pe langa golul de 2-0 prin Negrut. Excelent lansat de o pasa din stanga, acesta a dat pe langa minge singur cu portarul.

Prima repriza a fost una saraca in faze de poarta, cu un plus pentru Pandurii la capitolul initiativa ofensiva.

Firtulescu a cazut in careu, in minutul 31, gazdele solicitand lovitura de la 11 metri, insa centralul Horatiu Fesnic a lasat jocul sa continue.

In urma acestui rezultat ASA Tg.Mures este prima echipa retrogradata in acest sezon de Liga 1.

Pandurii Târgu Jiu: Popescu – Negoiţă, Erico, Ene, Buşu – Cioinac, Stana – Surugiu (Hamed '52), Păcurar, Firţulescu (Hlistei '78) – Batin. Antrenor: Flavius Stoican

ASA Târgu Mureş: Moga – Velayos, M. Constantin, Tudose, Mendy – Nicoliţă, Candrea, Cherteş, Petra (Ferfelea '57), Schieb (Sin '64) – Stoica (Rus '74). Antrenor: Ionel Ganea.

Cartonaşe galbene: Hamed '81, Cioinac '56, Ene '88 / Petra '25, M. Constantin '54, Candrea '87

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Octavian Şovre, Daniel Hulubei - Cătălin Popa



Pandurii, victorie uriasa cu ASA in lupta pentru evitarea retrogradarii