Liga 1

Mioveni - CFR Cluj 0-1. Malele a marcat in minutul 87

Echipele CS Mioveni si CFR Cluj s-au infruntat, duminica, de la ora 18:00, intr-un meci din etapa a 18-a.

Cu trei minute inaintea finalului campioana Romaniei a marcat prin Malele, cu o lovitura de cap.

CFR Cluj a mai avut un gol anulat in prelungirile partidei la sutul lui Roger.

Echipa pregatita de Dan Petrescu a reclamat o lovitura de la 11 metri, in minutul 67, la contactul dintre Garutti si Yeboah.

Centralul Horia Mladenovici a considerat ca nu a fost vorba de vreo infractiune in suprafata de pedeapsa, dupa ce a mers la margine pantru a revedea reluarile oficiale.

O decizie care l-a infuriat pe Dan Petrescu, acesta reactionand dupa meci.

“S-a vazut o stare de oboseala si e clar ca jucatorii sunt cu gandul la zilele libere. Pe cei de la Mioveni ii vad ca se salveaza de la retrogradare la cum au jucat.

“Despre arbitraj nu as vrea sa vorbesc. Spun doar atat: lasati-ne in pace! Am tacut dupa Rapid si am fost cuminte, dar sunt prea multe faze impotriva noastra. Nu inteleg de ce mai avem VAR. Am fost foarte suparat in timpul meciului pentru deciziile luate impotriva noastra.

“Mie nu-mi place aceasta pauza care urmeaza, dar trebuie sa o accept. Mi-ar fi placut sa mai jucam, pentru ca am castigat in ultima vreme. Suntem pe locul doi, dar noi vrem locul unu. Acolo vrem sa ajungem”, a declarat Petrescu dupa meciul de la Mioveni.

Caseta tehnica

CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Al. Iacob, Garutti - Oancea, V. Pop (D. Toma 46), M. Panait, Burnea – Rădescu (Buziuc 77, Antal 82), Krasniqi (Kabananga 78), N. Carnat. Antrenor: Marius Stoica.

CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - Roger, Boateng, Cvek (Hoban 84) – Yeboah (Malele 68), Janga (Kolinger 90), Petrila (Birligea 68). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Mladinovici Horia Gabriel - Bucsi Imre-Laszlo, Marchidanu Marius Cristian.



Mioveni - CFR Cluj 0-1. Malele a marcat in minutul 87