Liga 1

Hermannstadt - Rapid 1-1. Gazdele au avut un gol anulat în finalul primei reprize

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipele Hermannstadt - Rapid au remizat scor 1-1, duminică seara, în etapa a 11-a din Liga 1.
Cum arată clasamentul actualizat după meciul de la Sibiu

 

Rapid a deschis scorul prin Ioniță în minutul 3 cu o reluare din fața porții la pătrunderea lui Braun în flancul drept.

Balaure a fost aproape de egalare cu o minge care s-a vrut centrare, dar care a fost respinsă in extremis de portarul Moldovan.

În finalul primei reprize echipa din Sibiu a marcat prin Alhassan, dar golul a fost în cele din urmă anulat după o semnalizare pentru offside.

Hermannstadt a restabilit egalitatea la zece minute după pauză prin Găman. Acesta a profitat de un balon respins în față și a trimis în poartă pentru 1-1.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în sezonul regulat precedent, când fiecare a câştigat pe teren advers, 2-0 pentru Rapid în tur şi 1-0 pentru FC Hermannstadt în retur.

Cristiano Bergodi rămâne neînvins în cele opt dueluri din campionat în care a întâlnit-o pe FC Hermannstadt, palmaresul tehnicianului italian cuprinzând cinci victorii şi trei rezultate de egalitate.

Marius Măldărăşanu vs. Cristino Bergodi: trei jocuri, o remiză și două succese Bergodi.

Caseta tehnică

Rapid: Căbuz - Medina, M. Găman, Ionuţ Stoica, Butean - Neguţ (Fonseca 79), Mino Sota, Baba Alhassan, S. Balaure (Oroian 70) – Bucuroiu (A. Jipa 70), D. Paraschiv (Biceanu 90). Antrenor: Marius Măldărăşanu.

RAPID: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Al. Ioniţă (C. Cîrjan 59), Al. Albu (Oaidă 65), Emmers (Kait 46) – Funsho Bamgboye (Pănoiu 59), A. Rrahmani, Petrila (Papeau 70). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Medina 43, S. Balaure 45+5 / A. Rrahmani 74, Pănoiu 90+1

Arbitri: Szabolcs Kovacs - Ferencz Tunyogi, Stelian Slabu.



Hermannstadt - Rapid 1-1. Gazdele au avut un gol anulat în finalul primei reprize