Liga 1

Schimbarile promise de Gino Iorgulescu la LPF. Primele declaratii ale noului presedinte

Gino Iorgulescu a sustinut, joi, prima sa conferinta de presa in calitate de presedinte al LPF. Acesta a spus ca Liga 1 va fi redusa la 16 echipa, Cupa Ligii va fi introdusa pentru a strange fonduri din drepturile de televizare, iar aceste drepturi vor fi negociate in mod colectiv. De asemenea, Iorgulescu a spus ca va propune aducerea unui arbitru cu renume din afara tarii pentru a coordona activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Conferinta de presa a lui Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF. Multumim pentru atentia acordata si va invitam sa ramaneti alaturi de Onlinesport.ro

14:03 Iorgulescu: "Din punctul meu de vedere toate comisiile ar trebui sa fie la Federatie".

13:55 Iorgulescu: "Un arbitru strain la sefia CCA ar putea face ordine cum a facut Collina in Ucraina. Comisia este independenta, dar puteam impune un sef din straintate pentru a coordona activitatea in vederea imbunatatirii lucrurilor".

13:53 Iorgulescu: "Intr-o prima faza Liga 1 cu 16 echipe ar fi o formula mai buna, mai ales ca vrem sa organizam si Cupa Ligii".

13:51 Iorgulescu: "Credibilizarea fotbalului inseamna atragerea sponsorilor si a oamenilor la stadion".

13:47 Iorgulescu: "Cunosc foarte multa lume in politic si vreau sa ne ajute politicul pentru facilitati fiscale si pentru sport in general. Vom incerca sa-i tinem aproape, pentru ca fara politic nu vom putea ajuta sportul. In campania mea nu s-a implicat nimeni din politic. Acum 12 ani domnul Ponta era cu mine in Consiliul de Administratie la FC National".

13:45 Iorgulescu: "Dragomir a facut lucruri bune si noi vom incerca sa reluam ce a facut bun si sa imbunatatim ceea ce a fost mai putin bun. Multumesc cluburilor si altor prieteni de-ai mei, prieteni, familie. Am promis ca voi fi un presedinte deschis si ca vom lua hotararile impreuna pentru recridibilizarea fotbalului".



Schimbarile promise de Gino Iorgulescu la LPF. Primele declaratii ale noului presedinte