Liga 1

Liderul Viitorul s-a sufocat in Gruia. Clujenii au declansat fiesta in vestiar (video)

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Viitorul, echipa de pe primul loc din Liga 1, a incheiat sezonul regulat cu o infrangere in deplasare cu CFR Cluj, scor 1-0.

Unicul gol al meciului din Gruia a fost reusit de mijlocasul Ciprian Deac in minutul 18. Acesta a prins un lob senzational din interiorul careului si l-a lasat fara reactie pe portarul Buzbuchi.

CFR Cluj avusese la 0-0 un gol anulat la Nouvier pentru o pozitie de offside in minutul 15.

Viitorul a avut o exprimare modesta si a ratat cea mai clara ocazie in minutul 39 prin Chitu. Patruns cu mingea la picior in careul advers, atacantul dobrogenilor a intors doi adversari insa nu a mai avut forta pentru a trimite decisiv spre poarta.

Oaspetii au solicitat anterior, in minutul 24, penalty la caderea lui Coman in careu, insa arbitrul a lasat jocul sa continue.

In partea secunda tot cei de la Viitorul au ratat cea mai mare ocazie la patrunderea lui Morar pe zonda centrala. Ajuns fata in fata cu Minca atacantul Viitorului a sutat slab.

Ciobanu, jucator trimis de Hagi in teren in repriza secunda, a preluat spectaculos pe piept in minutul 84, insa nu a prins poarta cu un sut din afara careului.

Astfel s-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj si echipa din Gruia va juca in premiera in playoff, iar Viitorul va avea doar doua puncte in fata principalei urmaritoare Steaua.



Liderul Viitorul s-a sufocat in Gruia. Clujenii au declansat fiesta in vestiar (video)