Liga 1

Rapid învinge în Gruia și urcă pe locul doi în clasament

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipa Rapid s-a impus cu 1-0 în duelul cu CFR Cluj din etapa a 25-a și se desprinde pe locul doi în clasamentul din Liga 1 la trei puncte de formația ardeleană.

Așa am trăit CFR Cluj - Rapid

Unicul gol al meciului din Gruia a fost marcat de Damjan Djokovic în minutul 10 cu un șut din interiorul careului.

Djokovic, jucător transferat de Rapid în iarnă de la FCSB, nu a vrut să celebreze în vreun fel golul în semn de respect pentru echipa la care a evoluat în trecut.

CFR Cluj a fost aproape de golul egalizator în minutul 90 la șutul lui Muhar respins în corner de portarul Aioani.

Cei de la Rapid au fost și ei aproape de a închide partida, dar Petrila a ales o finalizare neinspirată din marginea careului trimițând mult pe lângă poartă.

Rapid ajunge la 45 de puncte și se desprinde pe locul doi în clasament, în timp ce echipa din Gruia rămâne la 42 de puncte pe locul trei.

Pentru CFR Cluj este prima înfrângere de la preluarea echipei de către Adrian Mutu și a doua din acest an, după 0-1 în deplasare cu FC Botoșani, ultima clasată la momentul respectiv.

Rapid ajunge la patru victorii din tot atâtea meciuri de la reluarea campionatului.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Sava – Mogoş, Boben, M. Ilie, Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis (El Kaddouri ’60) – Deac, Bîrligea (Godly ’46), Otele (Serebe ’81). Antrenor: Adrian Mutu.

Rapid: Aioani – Onea (Braun ’54), Săpunaru (Cristea ’17), Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi (Bamgboye ’70), Burmaz, Papeau (Petrila ’70) – Rrahmani (Oaidă ’70). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Tachtsidis ’77, Deac ‘90+3 / Albu ’86.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ovidiu Artene, Daniel Mitruţi.

 


Rapid învinge în Gruia și urcă pe locul doi în clasament