Liga 1

Ionut Negoita pune tunurile pe Primaria Bucuresti

Finantatorul dinamovist Ionut Negoita critica in termeni duri lipsa de responsabilitate a reprezentantilor Primariei Municipiului Bucuresti in chestiunea Arenei Nationale.

Oficialul dinamovist ii acuza pe cei de la Primaria Generala de "lipsa de barbatie" si nu intelege de ce Arena Nationala ramane inchisa pentru meciurile echipei nationale sau duelurile dintre Dinamo si Steaua.

"Ma doare foarte tare ca meciurile cu Steaua nu se pot disputa pe Arena Nationala. Ma deranjeaza lipsa de barbatie a unora, si ma refer la Primaria Capitalei. Daca pe Arena Nationala nu se joaca meciurile nationalei si nici Dinamo - Steaua, atunci ce se joaca acolo? Pentru ce am facut acel stadion? Cineva trebuie sa raspunda", este de parere Negoita.

Dinamo si Steaua se intalnesc joi seara in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, iar duminica cele doua echipe dau piept in prima etapa din playoff-ului Ligii 1.

Ambele meciuri s-ar fi jucat in mod normal cu casa inchisa pe Arena Nationala, insa cum lacatele nu au fost date jos de pe cel mai mare stadion al tarii raman sa se joace in Stefan cel Mare. 



Ionut Negoita pune tunurile pe Primaria Bucuresti