International Curtea de Arges

Selectionerul Nigeriei a demisionat dupa ce a castigat Cupa Africii pe Natiuni

Desi castigarea unui trofeu de o asemenea insemnatate ar asigura pentru un antrenor o sedere prelungita la carma unei echipe, in cazul selectionerului nigerian n-a fost asa. Stephen Keshi a demisionat a doua zi dupa ce Nigeria a castigat finala in Cupa Africii pe Natiuni.

"Am prezentat scrisoarea de demisie federatiei, dupa finala. Daca revii in tara si munca nu-ti este apreciata, nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca", a explicat Stephen Keshi gestul sau.

Asta desi victoria din finala cu Burkina Faso a nascut un val urias de bucurie in Nigeria si echipa in frunte cu antrenorul au primit laude chiar si din partea presedintiei nigeriene.

"Presedintele Jonathan le multumeste antrenorului Stephen Keshi si tuturor componentilor nationalei, care au muncit atat de mult pentru ca Nigeria sa fie din nou mandra ca este campioana, dupa 19 ani de asteptare. Presedintele spera, de asemenea, ca dupa ce au cucerit Africa, noii Super Eagles pot sa fie gloriosi si la Cupa Mondiala din Brazilia, anul viitor", este mesajul pe care presedintele Nigeriei l-a transmis.



Selectionerul Nigeriei a demisionat dupa ce a castigat Cupa Africii pe Natiuni