International Curtea de Arges

Portugalia a luptat din greu pentru un egal cu Israel

Dupa ce era sa o comita contra modestei selectionate din Luxemburg, Portugalia lui Cristiano Ronaldo a smuls in extremis o remiza in A¢ara Sfanta.

Israel a condus cu 3-1, insa portughezii au revenit pe final si au plecat cu un punct dupa doua goluri in ultimele 18 minute.

De doua minute au avut nevoie lusitanii pentru a reduce la tacere pe cei 40.000 de spectatori israelini prezenti in tribunele arenei din Tel Aviv. Bruno Alves a marcat in urma unui corner.

Gazdele au revenit si au egalat in minutul 24 prin Tomer Hemed. Cu cinci minute inaintea pauzei Eden Ben Bassat a majorat avantajul israelienilor, iar Rami Gershon a punctat pentru 3-1 in minutul 70.

Cristiano Ronaldo a dirijat jocul echipei sale la centrul terenului si a pasat decisiv pentru golul lui Helder Postiga din minutul 72. Fundasul Fabio Coentrao avea sa restabileasca egalitatea in finalul meciului.

Israel si Portugalia au ramas la egalitate de puncte in Grupa F, cu opt puncte fiecare dupa cinci meciuri, in timp ce Rusia ramane pe prima pozitie fara infrangere. Meciul Rusiei din deplasare cu Irlanda de Nord a fost amanat pentru sambata din cauza caderilor de zapada.

[[highlight_full(Serie negativa pentru lusitani.)(Portugalia este fara victorie de sase meciuri, serie negativa de rezultate pe care nu au mai avut-o din 2006.)]]



Portugalia a luptat din greu pentru un egal cu Israel