International Curtea de Arges

Neymar, Justin Bieber al fotbalului

Atacantul brazilian pentru care se bat Barcelona si Real Madrid pe piata transferurilor nu a rupt gura targului in amicalul Brazilia-Rusia de la Londra, ba chiar a reusit sa-si atraga ironii pe retelele de socializare dupa o faza al carei protagonist nefericit a fost.

Neymar a incercat la un moment dat un dribling in jumatatea adversa, dar nu i-a iesit executia si s-a impiedicat singur de minge.

Starul lui Santos a fost repede taxat de Joey Barton, jucatorul lui Olympique Marseille, care a scris pe Twitter ca "Neymar este Justin Bieber al fotbalului. Briliant pe batranul YouTube si zero in realitate".

Barton are alta opinie cand vine vorba de Hulk, masivul atacant brazilian de la Zenit: "Este un jucator adevarat. Se schimba jocul cand intra el pe teren".

Azi in mare parte jucatorul lui OM are dreptat, Hulk contribuind la golul prin care Brazilia a terminat la egalitate cu Rusia in amicalul de pe Stamford Bridge.

Rusii au deschis scorul prin Faizulin in minutul 73 si nu mult a lipsit sa provoace surpriza, dar Fred, atacantul lui Fluminense, a restabilit egalitatea chiar in minutul 90.

Fred marcheaza in al patrulea meci consecutiv pentru Brazilia, performanta care nu a mai fost realizata de la Rivaldo incoace. Fostul Balon de Aur marca in cinci meciuri la rand la Cupa Mondiala din 2002 tot sub conducerea lui Luis Felipe Scolari.



Neymar, Justin Bieber al fotbalului